GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί ο Ρέντσι βγάζει "κόκκινη κάρτα" στον Μπερλουσκόνι

...

"Κόκκινη κάρτα" βγάζει ο Ματέο Ρέντσι στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο Ρέντσι σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "La Repubblica" απέκλεισε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τη συντηρητική παράταξη του Μπερλουσκόνι.

«Θέλετε να μάθετε αν το Δημοκρατικό Κόμμα θα κυβερνήσει με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι; Όχι, διότι ο Μπερλουσκόνι, μεταξύ των άλλων, είναι και πολύ καλός στο καμουφλάζ. Τώρα μοιάζει ένας τυχαίος περαστικός. Θυμόμαστε, όμως, ότι πρόκειται για τον μίστερ σπρεντ; Ότι ευθύνεται για τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες δεκαετίες και ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του;» αναρωτήθηκε με νόημα ο Ρέντσι.

Ο Ιταλός κεντροαριστερός πρώην πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι η αναμέτρηση για το ποιο θα έρθει πρώτο κόμμα στις εκλογές της 'Ανοιξης, θα είναι ανάμεσα στο Δημοκρατικό Κόμμα και στο Κίνημα Πέντε Αστέρων και επέμεινε ότι ο ίδιος «εργάζεται με στόχο, ο νέος πρωθυπουργός να ανήκει στους Δημοκρατικούς».

Απευθυνόμενος, δε, στους ιθύνοντες του κόμματός του έστειλε το μήνυμα ότι «δεν θα ανεχθεί να παραιτηθούν της όλης προσπάθειας, μόλις δουν μια αρνητική δημοσκοπική έρευνα», αλλά, αντιθέτως, επανέλαβε ότι «η νίκη είναι σαφώς κάτι το εφικτό».

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση