GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζανακόπουλος: Το τέταρτο μνημόνιο είναι στο μυαλό και στα σχέδια του κ. Μητσοτάκη

...

"Το μοναδικό τέταρτο μνημόνιο που υπάρχει, είναι στο μυαλό και στα σχέδια του κ. Μητσοτάκη", δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων Πρακτορείο 104,9.

Ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ κάνει προβολές όταν μιλά για τέταρτα μνημόνια, "αλλά ευτυχώς δεν θα κληθεί ποτέ να τα εφαρμόσει".

"Αυτό που είναι εξαιρετικά θετικό σε σχέση με την ολοκλήρωση της τεχνικής συμφωνίας είναι ότι για πρώτη φορά έπειτα από πάρα πολλά χρόνια έχουμε ολοκλήρωση αξιολόγησης χωρίς ούτε ένα ευρώ επιπλέον δημοσιονομικό μέτρο" σημείωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε ότι το συμπέρασμα από τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων για την τρίτη αξιολόγηση είναι ότι το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής έχει ολοκληρωθεί και πως ανοίγει ο δρόμος επί της ουσίας για την έξοδο από την μνημονιακή επιτροπεία.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση