GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πρώτο μήνυμα της Βαλαβάνη μετά την αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου - ΦΩΤΟ

Με μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έσπευσε να ευχαριστήσει όλους τους followers της που πλ...

Με μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έσπευσε να ευχαριστήσει όλους τους followers της που πλέον αγγίζουν τους 300.000 και να τους ευχηθεί για τα Χριστούγεννα.
Η Βαλαβάνη, λοιπόν, ευχήθηκε σε όλους «καλά Χριστούγεννα και να έχουμε πάντα δίπλα μας ανθρώπους που νοιάζονται για εμάς και μας αγαπούν πραγματικά».
«300.000 😱 Δύο λέξεις έχω να σας πω! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Είστε φανταστικοί! Η αγάπη που παίρνω από εσάς καθημερινά δεν περιγράφεται με λόγια!
Έρχονται Χριστούγεννα και η ευχή μου είναι αγάπη και υγεία! Σας εύχομαι να έχετε δίπλα σας πάντα ανθρώπους που νοιάζονται για εσάς και σας αγαπούν πραγματικά!
Καλά Χριστούγεννα σε όλους! 🎄✨🎅🏽» έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.
Δείτε την ανάρτησή της Βαλαβάνη:

Να σημειώσουμε ότι ο πρώην παίκτης του Survivor και νυν παρουσιαστής σε καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, Κωνσταντίνος Βασάλος παραδέχθηκε δημοσίως ότι είναι ζευγάρι με την άλλοτε συμπαίκτρια του στο reality επιβίωσης και γνωστή αθλητικογράφο, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Reallife.
Συγκεκριμένα, ο Βασάλος έριξε τη «βόμβα» με το τέλος της σαββατιάτικης εκπομπής «Εδώ», όταν δέχθηκε ερώτηση από την Ντορέττα Παπαδημητρίου για το τι πρόκειται να κάνει τα Χριστούγεννα.
«Εγώ θα πάω στη Χίο με το κορίτσι μου», απάντησε στη σχετική ερώτηση ο πρώην παίκτης του Survivor. Εν συνεχεία ρωτήθηκε «ποιο κορίτσι σου;» για να απαντήσει: «Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη».
Όπως ήταν αναμενόμενο, η αυθόρμητη αυτή απάντηση άφησε άφωνη την παρουσιάστρια.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση