GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κατερίνη - Μάνα και κόρη πέθαναν από καρκίνο μέσα σε δύο μήνες

...

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη σε μια οικογένεια στην Κατερίνη. Μητέρα και κόρη νικήθηκαν από τον καρκίνο του μαστού σε διάστημα μόλις δύο μηνών!

Προτού καλά καλά στεγνώσουν τα δάκρυα για τον χαμό της 52χρονης Λένας Παλάσκα έπειτα από 20 χρόνια σκληρής μάχης με το «θεριό», την περασμένη Παρασκευή έφυγε από τη ζωή και η 29χρονη κόρη της Κωνσταντίνα που είχε διαγνωστεί με επιθετική μορφή της αρρώστιας τον Ιούλιο του 2016, αφήνοντας ορφανό το τετράχρονο αγοράκι της.

Μάνα και κόρη έφυγαν με μόλις δύο μήνες διαφορά, νικημένες από τον καρκίνο, ο οποίος είχε χτυπήσει αλύπητα την ίδια οικογένεια άλλες τρεις φορές, με θύματα τη μητέρα της 52χρονης, την αδελφή της και την πεθερά της! Πέρυσι, οι δύο γυναίκες είχαν συγκλονίσει το πανελλήνιο, όταν μίλησαν σε τηλεοπτική εκπομπή για το πώς μοιάζει η ζωή τους με τον καρκίνο.

Η 52χρονη είχε διαγνωστεί στα 32 της, όταν η Κωνσταντίνα ήταν μόλις 9 ετών, έπειτα από μια εξέταση ρουτίνας λόγω του οικογενειακού ιστορικού. Τότε αποκάλυψε ότι πονούσε φρικτά, αλλά ο πόνος της ήταν ακόμη μεγαλύτερος όταν διαγνώστηκε και η κόρη της με καρκίνο: «Όταν το έμαθα, πόνεσα όσο πονούσα και στις χημειοθεραπείες. Και όταν πονάει η ψυχή σου, είναι χειρότερο απ' όταν πονά το σώμα σου. Η Κωνσταντίνα μου, όμως, είναι παλικάρι, μοιάζει στη μαμά της» είχε πει με ένα πικρό χαμόγελο να φωτίζει το πρόσωπό της, ενώ δίπλα της η γλυκιά 29χρονη κουνούσε συγκαταβατικά το κεφάλι με βουρκωμένα μάτια.

Η Κωνσταντίνα έκανε συχνά ελέγχους, λόγω του ιστορικού, όταν μια μέρα έπιασε ένα εξόγκωμα στο στήθος. Οι δύο πρώτες βιοψίες δεν έδειξαν κακοήθεια, όμως τον Ιούλιο του 2016 ο όγκος τετραπλασιάστηκε από την αρχική μορφή του δείχνοντας αυτή τη φορά κακοήθεια! Οι γιατροί μίλησαν για επιθετική κορφή καρκίνου του μαστού, γεγονός που σόκαρε την 29χρονη, η οποία ένιωσε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της. Προτού συμπληρωθεί ενάμισης χρόνος από τη διάγνωση, η άτυχη κοπέλα πήγε να συναντήσει την αγαπημένη μητέρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση