GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταιγιστικές εξελίξεις για τον φοιτητή στην Κάλυμνο - Τι διαφορετικό έδειξε η δεύτερη νεκροψία - ΒΙΝΤΕΟ

...

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα η δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του άτυχου φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο.

Η δεύτερη νεκροψία έγινε έπειτα από από αίτημα της οικογένειάς του, από τριμελή επιτροπή ιατροδικαστών, μέσα στην Ιατροδικαστική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, παρουσία του τεχνικού συμβούλου Σωκράτη Τσαντίρη, που έχει ορίσει η οικογένεια του 21χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, υπάρχουν διαφοροποιήσεις μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης ιατροδικαστικής εξέτασης.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη, είχε γίνει λόγος για ρήξη σπλήνας και σπασμένα πλευρά. Τώρα, στη νέα ιατροδικαστική, δεν προκύπτει ούτε ρήξη σπλήνας, ούτε κατάγματα στα πλευρά.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε, πως δεν προκύπτουν ευρήματα ότι οι ελάχιστες κακώσεις που έχει στο σώμα του ο άτυχος φοιτητής, προέρχονται από πτώση.

Επίσης, στη σορό του φοιτητή έγινε και ακτινοσκόπηση για να φανεί πιο ξεκάθαρα, τι κατάγματα είχε.

Υπενθυμίζεται, ότι στην πρώτη ιατροδικαστική εξέταση, ο ιατροδικαστής Πάνος Κοτρέτσος, ανέφερε ότι ο Νίκος Χατζηπαύλου "έσβησε" από τα χτυπήματα που προκλήθηκαν από την πτώση του και από το σοκ που υπέστη.

Δείτε το βίντεο από το "Ε":

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση