GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Παπαληγούρα ...Κοριτσάκι με τα σπίρτα και η Ναυπλιώτου με...Κόκκινα παπούτσια!

...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Θα γνωρίζεις ήδη πως ο «δαιμόνιος» Γιώργος Νανούρης ετοιμάζεται να «χτυπήσει» δυνατά στο Μέγαρο Μουσικής με «Τα παραμύθια του Χ.Κ. Άντερσεν» μέσα στο γιορτές! Στις 26, 29 και 30 Δεκεμβρίου αλλά και στις 5 και στις 7 Ιανουαρίου θα απολαύσουμε μια πρωτότυπη παράσταση για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά η οποία «παντρεύει»σε μια ιστορία επτά απ΄ τα πιο αγαπημένα παραμύθια του Άντερσεν. Σε αυτήν που σκηνοθετεί ο ίδιος ο Νανούρης θα τον δούμε πλάι στους εξαίρετους Μαρία Ναυπλιώτου, Λένα Παπαληγούρα και Νίκο Κουρή. Πάμε και στην είδηση τώρα!Πηγές μου λένε πως η Λένα Παπαληγούρα θα ... ντυθεί το Κοριτσάκι με τα σπίρτα, ενώ η Μαρία Ναυπλιώτου θα φορέσει...Κόκκινα παπούτσια - δες ομώνυμα παραμύθια του Άντερσεν. Όλοι οι ηθοποιοί θα...παίζουν σε όλα τα παραμύθια αλλά η Λένα θα είναι το Κοριτσάκι και η Μαρία δεν θα βγάζει τα... Κόκκινα Παπούτσια της. Χριστούγεννα στο Μέγαρο λοιπόν με«Τα παραμύθια του Χ.Κ. Άντερσεν»σε συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και της Λυκόφως.

Πρόκειται για μια παράσταση για όλη την οικογένεια που «παντρεύεται» τα εξής «διαμάντια» του Άντερσεν: Το Κορίτσι με τα Σπίρτα, Τα Κόκκινα Παπούτσια, Η Πριγκίπισσα και το Μπιζέλι, Ο Ξύλινος Στρατιώτης, Το Μαγικό Σεντούκι, Ο Χιονάνθρωπος, Το Έλατο!

Ο Γιώργος Νανούρης διασκευάζει και σκηνοθετεί επτά από τα πιο δημοφιλή παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν που ενώνονται σε μια μεγάλη ιστορία που συνδυάζει τη γοητεία της κλασικής μουσικής με τη μαγεία του θεάτρου! Ένα ταξίδι στον κόσμο των παραμυθιών που ανυπομονούμε να κάνουμε. Οι τέσσερεις αγαπημένοι ηθοποιοί, υπό τη συνοδεία γνωστών μελωδιών κλασικής μουσικής παρουσιάζουν, χρησιμοποιώντας τις φιγούρες του εικαστικού Φίλιππου Φωτιάδη, μια παράσταση για όλη την οικογένεια που μας μεταφέρει στη μαγεία των Χριστουγέννων και μας θυμίζει ξεχασμένες αξίες της ζωής.

Διασκευή, σκηνοθεσία: Γιώργος Νανούρης

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη

Φωτισμοί: Γιώργος Τέλλος

Εικονογράφηση, σκηνικά αντικείμενα: Φίλιππος Φωτιάδης

Βοηθός σκηνοθέτη: Αννίτα Καπουσίζη

Παίζουν:

Μαρία Ναυπλιώτου, Νίκος Κουρής, Λένα Παπαληγούρα, Γιώργος Νανούρης

Την ορχήστρα διευθύνει ο Παναγιώτης Βλάχος

26, 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017/12:00

26,29,30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017/15:00

5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018/17:00

7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018/12:00

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση