GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για την πατροκτονία στην Κρήτη

Νέα στοιχεία προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση του 61χρονου άνδρα στο Ηράκλειο που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του γιου του...

Νέα στοιχεία προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση του 61χρονου άνδρα στο Ηράκλειο που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του γιου του.
Όπως αναφέρει το cretalive.gr, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ξενοφώντα Μάνδακα που διενήργησε την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος του άτυχου άνδρα προήλθε από ασφυξία και συγκεκριμένα από «απόφραξη των αναπνευστικών στομίων».
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, υπήρχαν μηδαμινές αντιδράσεις από το θύμα που συνήθως εκδηλώνονται σε μωρά ή ανήλικα, ωστόσο εν μέρει δικαιολογούνται από τη χρήση αλκοόλης του θύματος. Σύμφωνα με το ekriti.gr, κανείς δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά, αν η δολοφονική επίθεση έγινε τη στιγμή που ο 61χρονος κοιμόταν ή όχι.
Σε περίπου ένα μήνα αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα δώσουν σαφείς απαντήσεις.
Εν τω μεταξύ συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν σήμερα τον 61χρονο άνδρα η κηδεία του οποίου τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Τίμιου Σταυρού στη Φορτέτσα.
Την ίδια ώρα νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ζήτησε και πήρε ο 34χρονος πατροκτόνος. Στον 34χρονο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και θα απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή, την προσεχή Παρασκευή.
Οι έρευνες για τα ακριβή αιτία και τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος συνεχίζονται από την αστυνομία.
Πηγή: ekriti.gr, cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση