GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρουσιαστής ξεσπά σε λυγμούς κατά τη διάρκεια αφιερώματος στον Τζόνι Χαλιντέι - ΒΙΝΤΕΟ

...

Της Μαρίας Δεναξά

Σε λυγμούς ξέσπασε πασίγνωστος παρουσιαστής της γαλλικής τηλεόρασης την ώρα που παρουσίαζε ένα αφιέρωμα για τον αποθανόντα τραγουδιστή του γαλλικού ροκ, Τζόνι Χαλιντέι.

"Ξέρετε, στη μακρά μου καριέρα, είδα να φεύγουν πολλοί φίλοι. Αυτός ήταν εξαιρετικός. Θα μπορούσες να ζήσεις λίγο ακόμα Τζόνι. Γνωρίζω ότι θα ιδωθούμε ξανά μια μέρα, γειά σου φίλε μου" είπε συγκινημένος ο παρουσιαστής

Πολλοί ήταν οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που συγκινήθηκαν από τα δάκρυα του παρουσιαστή που με τρεμάμενη φωνή προσπάθησε να συνεχίσει την εκπομπή.

Συγκινητικός ήταν και ο αποχαιρετισμός της Unesco και της κρατικής συμφωνικής ορχήστρας της γαλλικής προεδρίας, στον Τζόνι Χαλιντέι. Κατά την διάρκεια κονσέρτου στην έδρα του οργανισμού στο Παρίσι η κρατική συμφωνική ορχήστρα της γαλλικής προεδρίας, έπαιξε ένα από τα πιο γνωστά κομμάτια του διάσημου τραγουδιστή.

Δείτε τα βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση