GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το αισθησιακό τσιφτετέλι της Βαλαβάνη - Πώς αντέδρασε ο Βασάλος - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκαν μαζί στο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο «Στην Υγειά μας». Η αθλητικογράφος και πρώην...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκαν μαζί στο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο «Στην Υγειά μας». Η αθλητικογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor, εντυπωσίασε τόσο τους τηλεθεατές όσο και τον σύντροφο της, όταν επέλεξε να χορέψει ένα αισθησιακό τσιφτετέλι. Ο Δημήτρης Μπάσης τραγούδησε τους "Ψίθυρους καρδιάς" και η αθλητικογράφος σηκώθηκε μαζί με την Εύη Φραγκάκη.
Ήταν τυχαία η επιλογή τραγουδιού; Ίσως όχι, καθώς το ζευγάρι διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της σχέσης τους και πρόσφατα ανακοίνωσαν δημοσίως ότι είναι ζευγάρι.
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη καταχειροκροτήθηκε από τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους και φυσικά η κάμερα κατέγραψε τα βλέμματα που της έριχνε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος δεν την άφησε από τα μάτια του.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση