GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιάμιση ώρα αφότου τους είχε σκοτώσει όλους, αυτοκτόνησε ο μακελάρης των Αγίων Αναργύρων

...


Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της νεκροτομής που θα διενεργηθεί σήμερα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών στα τέσσερα πτώματα της οικογενειακής τραγωδίας των Αγίων Αναργύρων, οι πρώτες εκτιμήσεις της ιατροδικαστικής πλευράς αναφέρουν πως πως μεσολάβησε αρκετός χρόνος, περίπου μιάμιση ώρα, ανάμεσα στη δολοφονία της γιατρού και της αυτοκτονίας του αστυνομικού.

Τα αποτελέσματα της νεκροτομής θα δώσουν απαντήσεις σχετικά με το πώς ακριβώς εκτυλίχθηκε το σκηνικό της οικογενειακής τραγωδίας. Το διάστημα της μιάμισης ώρας που εκτιμάται πως μεσολάβησε δείχνει πως πιθανώς ο αρχιφύλακας είχε τον χρόνο να σκεφτεί το κακό που προκάλεσε και να πάρει στη συνέχεια την απόφαση να αυτοπυροβοληθεί.

Πάντως, ο 45χρονος Χρήστος Ζαπαντιώτης δεν άφησε πίσω του κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα. Βρέθηκε νεκρός, έχοντας γονατίσει μπροστά στο κρεβάτι που σκότωσε την 3,5 ετών κόρη του, πυροβολώντας την μία φορά στο κεφάλι, έχοντας πρώτα σκοτώσει τη 47χρονη σύζυγο και την πεθερά του με το υπηρεσιακό του όπλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση