GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! Ύποπτος άνδρας "γλίστρησε" από την ασφάλεια του υπ. Παιδείας και έφτασε μέχρι τον γεν. γραμματέα...

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι στο υπουργείο Παιδείας, όταν ένας άνδρας, ο οποίος ενημέρωσε στην είσοδο ότι είναι αστυνομικός της Δί...


Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι στο υπουργείο Παιδείας, όταν ένας άνδρας, ο οποίος ενημέρωσε στην είσοδο ότι είναι αστυνομικός της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και οπλοφορεί, απαίτησε να δει τον γενικό γραμματέα Γ. Αγγελόπουλο.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του epoli.gr, όταν ο άνδρας μπήκε στο υπουργείο και στάθηκε δίπλα στο μηχάνημα ανιχνευτή μετάλλων, αυτό άρχισε να ηχεί. Η γυναίκα της ασφάλειας τότε, του ζήτησε να της επιδείξει την αστυνομική του ταυτότητα, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε και άρχισε να τρέχει προς το εσωτερικό του κτιρίου, ανεβαίνοντας γρήγορα τις σκάλες.

Η φύλακας άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία και την Ομάδα «ΔΙΑΣ», όμως, ήδη ο άνδρας είχε προλάβει να φτάσει έξω από το γραφείο του γ.γ., ο οποίος ήταν εκείνη την ώρα στο υπουργείο και ζήτησε από τις γραμματείς του να τον συναντήσει. Λίγα λεπτά μετά, άνδρες της ομάδας «ΔΙΑΣ», έφθασαν στο σημείο και τον συνέλαβαν.
Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως δεν ήταν αστυνομικός και ισχυρίστηκε ότι  ήθελε να κάνει πλάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση