GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαρτυρία: Τι έλεγε ο δολοφόνος για τον Κώστα Σημίτη - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες των συγγενών της οικογένειας που ξεκληρίστηκε από τα χέρια του 46χρονου αστυνομικού Χρήστου Ζαπαντιώτη....


Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες των συγγενών της οικογένειας που ξεκληρίστηκε από τα χέρια του 46χρονου αστυνομικού Χρήστου Ζαπαντιώτη.
Ο δράστης, ο οποίος ήταν στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του, σκότωσε τη γυναίκα του, την κόρη του, και την πεθερά του.
Ο Μιχάλης Χερουβείμ, αδελφός της πεθεράς και θείος της συζύγου του δράστη, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, τον χαρακτήρισε ψυχοπαθή και ανέφερε πως ο 46χρονος είχε πει στη σύζυγό του ότι "αν μπορούσε να σκοτώσει τον 'κοντό', θα τον σκότωνε'", εννοώντας τον Κώστα Σημίτη.
«Εγώ ήρθα από τη Νάξο προχθές, να μείνω εδώ. Αν με έβρισκε θα με σκότωνε και εμένα. Με είχε στο στόχαστρο και εμένα. Ήθελε να πάρει, λέει, αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού, να το πηγαίνει στο Κολωνάκι, γιατί είχε βρει πάρκινγκ και να πάρει το μικρό αυτοκίνητο η γιατρίνα η ανιψιά μου. Αυτή δεν ήθελε. Όλο λεφτά της ζητούσε!», πρόσθεσε.
Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση