GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ο Καμμένος! «Δεν ψηφίζω τον όρο ''Μακεδονία" για το Σκοπιανό...»

Τη θέση του ότι δεν θα ψηφίσει τη χρήση του όρου «Μακεδονία» για την ΠΓΔΜ, επανέλαβε σε συνέντευξη Τύπου στο Υπουργείο Αμύνης, ο Πάνος Κα...

Τη θέση του ότι δεν θα ψηφίσει τη χρήση του όρου «Μακεδονία» για την ΠΓΔΜ, επανέλαβε σε συνέντευξη Τύπου στο Υπουργείο Αμύνης, ο Πάνος Καμμένος, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στην Ντόρα Μπακογιάννη, καλώντας τη ΝΔ ξεκαθαρίσει την θέση της.
Ο κ. Καμμένος είπε ότι «ως αρχηγός κόμματος η θέση μου είναι ξεκάθαρη. Υπάρχει μια εν ενέργεια απόφαση για μη χρήση του όρου Μακεδονία. Αυτό για να ανατραπεί θα πρέπει να γίνει σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».
Έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Κοτζιά τονίζοντας ότι είναι ο καλύτερος υπουργός Εξωτερικών που πέρασε ποτέ, σχολιάζοντας φήμες άτι έχει διαφωνήσει μαζί του.
Εξαπέλυσε επίθεση κατά της Ντόρας Μπακογιάννη, τονίζοντας: «Ακούω τη ΝΔ και ειδικά την κυρία Μπακογιάννη. Έχει μια εμμονή σε σχέση με το να λέει συνέχεια ότι έχουμε ψηφίσει τη θέση για συνθέτη ονομασία. Προσπαθεί να εγκλωβίσει την Ελλάδα για μια δίκη της θέση».
Παράλληλα κάλεσε τη Ν.Δ. να ξεκαθαρίσει τη θέση της και «να λύσει τα δικά της πρώτα. Εγώ δε ψηφίζω θετικά στη χρήση του όρου Μακεδονία», ξεκαθάρισε ο κ. Καμμένος.
Ο υπουργός Άμυνας απέφυγε να απαντήσει αν θα υπάρχει πρόβλημα στη συγκυβέρνηση, λέγοντας: «Έχουμε διαφορετικές απόψεις με ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όλοι βάζουμε ''νερό στο κρασί μας'' αλλά εκεί που υπάρχει θέμα αρχών δεν αλλάζουμε».
Ερωτηθείς για τη συμφωνία για τη Σαουδική Αραβία εξαπέλυσε επίθεση σε όσους κάνουν λόγο για πλαστά έγγραφα, λέγοντας πως «Δεν υπάρχουν πλαστά χαρτιά, ούτε μεσάζοντες».
Για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού είπε: «Είναι θέμα του πρωθυπουργού. Δεν έχουμε κάνει συζήτηση. Αλλα, ότι και αν θα γίνει, θα είναι για το καλό της πατρίδα μας. Η κυβέρνηση αυτή έχει πετύχει».
Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο

  1. Δημήτρης Κλ.28 Δεκ 2017, 1:20:00 π.μ.

    Δεν υπάρχει Έλληνας, που να μην πιστεύει τον «ειλικρινέστατο» και «συνεπέστατο» προς τις αρχές του, κ. Παν. Καμμένο.
    Είπε ότι «εκεί που υπάρχει θέμα αρχών, δεν αλλάζουμε», γι αυτό και δεν θα ψηφίσει τον «όρο» «Μακεδονία», όπως ακριβώς δεν ψήφισε και το 3ο Μνημόνιο!
    Άλλωστε το είχε διαβεβαιώσει και αυτό: "Εγώ ούτε νεκρός δεν θα συνεργασθώ με δωσίλογους και όσους ψήφισαν ή στήριξαν έστω και ένα Μνημόνιο".
    Η προσωποποίηση της «ειλικρίνειας» και της «συνέπειας».
    Ταυτισμένος απόλυτα με την επίσης «ειλικρινή» και «συνεπή» αριστερά του κ. Τσίπρα!
    Μάλλον χρειάζεται η Ακαδημία να αναθεωρήσει την έννοια των λέξεων...
    Μικρό απάνθισμα εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=3knPYYSUyLQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση