GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αναπάντεχη συνάντηση του Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη και το παράπονο της άνεργης μάνας - ΒΙΝΤΕΟ

...

H επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα το μεσημέρι της Τετάρτης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, έγινε προκειμένου να παρευρεθεί στα εγκαίνια της Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) της περιοχής.Ο κ. Τσίπρας κατά την άφιξη στην ΤΟΜΥ έγινε δεκτός με χειροκροτήματα. Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στους χώρους της Μονάδας.

Εκεί συναντήθηκε με μία άνεργη μητέρα τριών παιδιών η οποία εργαζόταν ως συμβασιούχος φύλακας στο δημαρχείου Ευόσμου.

Το παράπονο της άνεργης μάνας στον Τσίπρα

Είχαν μία σύντομη συνομιλία κατά την οποία η μητέρα έθεσε στον πρωθυπουργό τα προβλήματα της και τη δυσκολία της να βρει δουλειά, ζητώντας του να κάνει κάτι.

Στα εγκαίνια παρευρίσκονται μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας, Σταμάτης Βαρδαρός, η επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, η αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Γερακίνα Μπισπινά, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Μάρκος Μπόλαρης και Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, διοικητές νοσοκομείων της πόλης και στελέχη του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση