Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κυκλοφόρησε το 2o φύλλο. Κάντε κλικ για να το δείτε...
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017

  Τζιχαντιστές ζητούν σφαγή των παιδιών της Δύσης τα Χριστούγεννα

  Οργάνωση που υποστηρίζει τον ISIS καλεί τους μουσουλμάνους να σκοτώσουν παιδιά στη Δύση, σύμφωνα με ανάρτηση στην ιστοσελίδα που υποστηρίζει τους τζιχαντιστές.

  Ως στόχοι αναφέρονται οι ΗΠΑ, η Αυστραλία και η Ευρώπη και σύμφωνα με την ανάρτηση η προτροπή γίνεται ως αντίποινα για τις επιδρομές στη Συρία, που προκαλούν τους θανάτους παιδιών.

  Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους επιχειρούν κατά του ISIS στη Συρία και μεταξύ αυτών βρίσκονται η Γαλλία, η Γερμανία, η Βρετανία και η Αυστραλία, με το σύνολό τους να έχει ήδη πληγεί από τυφλά χτυπήματα υποστηρικτών της τρομοκρατικής οργάνωσης.

  Ο ISIS, από την πλευρά του αιχμαλωτίζει, βασανίζει, βιάζει και σκοτώνει παιδιά, κάτι που σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη κάνει βάσει αρχών του.

  Από την άλλη ωθεί παιδιά να γίνουν μαχητές και να πολεμήσουν στη μάχη, ενώ έχουν υπάρξει και βίντεο με τα ίδια τα παιδιά να σφαγιάζουν τους αιχμαλώτους τους.

  Μέσα στο προηγούμενο δεκαπενθήμερο υπήρξαν και άλλες προειδοποιήσεις για χτυπήματα κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, από τον ISIS.

  Οι ΗΠΑ, από την πλευρά τους έχουν εκδώσει ταξιδιωτική οδηγία, στην οποία περιλαμβάνονται πολλές χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων η Γαλλία και η Ισπανία.

  Πηγή: www.ant1news.gr

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Τζιχαντιστές ζητούν σφαγή των παιδιών της Δύσης τα Χριστούγεννα Rating: 5 Reviewed By: Press- gr