GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι διασημότητες που παντρεύτηκαν γαλαζοαίματους

Την ανάσα των περαστικών, αλλά και όλων των θεατών του βίντεο, «κόβει» το παράτολμο άλμα του Γκρεγκ Έννις, λάτρη του παρκούρ, που κάνει...


Την ανάσα των περαστικών, αλλά και όλων των θεατών του βίντεο, «κόβει» το παράτολμο άλμα του Γκρεγκ Έννις, λάτρη του παρκούρ, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο έφηβος αθλητής αψήφησε τις προειδοποιήσεις των ανδρών ασφαλείας και έκανα άλμα στο κενό περνώντας από το πεζοδρόμιο μπροστά στην είσοδο του Somerset House, του εικονικού κτιρίου τέχνης του Λονδίνου.
Οι περαστικοί δείχνουν να μουδιάζουν βλέποντας τον Γκρεγκ να βγάζει το φούτερ του, να παίρνει φόρα, να πηδάει πάνω από το κενό σε ύψος δεκάδων μέτρων και να προσγειώνεται στην άλλη πλευρά.
Το άλμα του Γκρεγκ Έννις καταγράφηκε από drone και είναι εντυπωσιακό! Δείτε το κι εσείς στο παρακάτω βίντεο:

Ο αρραβώνας του πρίγκιπα Χάρι με την Αμερικανίδα ηθοποιό Mέγκαν Μαρκλ και ο επικείμενος γάμος τους έστρεψαν την προσοχή των ΜΜΕ σε διασημότητες που παντρεύτηκαν με γαλαζοαίματους.
Η σχεδιάστρια μόδας, Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ παντρεύτηκε τον γερμανικής καταγωγής, πρίγκιπα Έγκον φον Φίρστενμπεργκ. Απέκτησαν δύο παιδιά, τον πρίγκιπα Αλεξάντερ και την πριγκίπισσα Τατιάνα και χώρισαν έπειτα από τρία χρόνια γάμου. Το 2001 η σχεδιάστρια μόδας παντρέυτηκε τον επιχειρηματία, Μπάρι Ντίλερ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six.
Ο Κρίστοφερ Γκεστ, σεναριογράφος, σκηνοθέτης, μουσικός, ηθοποιός χάρισε έναν τίτλο στην ηθοποιό, Τζέιμι Λι Κέρτις, τον τίτλο που κληρονόμησε από τον πατέρα του Βαρόνο Χέιντεν Γκεστ. Συνεπώς η Τζέιμι Λι Κέρτις είναι Βαρόνη.
Η Ρίτα Χέιγουρθ ήταν 'βασίλισσα' του Χόλιγουντ, αλλά έγινε πραγματική πριγκίπισσα, όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Αλί Χαν. Απέκτησαν μία κόρη και χώρισαν το 1953.
Η πρωταγωνίστρια της ταινίας "Mulholland Drive" Λόρα Χάρινγκ ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Κόμη Καρλ – Έντουαρντ φον Μπίσμαρκ το 1987 και πήρε τον τίτλο της Κόμισσας. Παρότι χώρισαν διατήρησε τον τίτλο.
Η εκλιπούσα ηθοποιός, Ζα Ζα Γκαμπόρ παντρεύτηκε τον Γερμανό πρίγκιπα, Φρέντερικ φον Άνχαλτ και μάλιστα φωτογραφίζονταν με την κατάλληλη, βασιλική περιβολή.
Η Γκρέις Κέλι βραβευμένη με Όσκαρ Αμερικανίδα ηθοποιός ήταν και πριγκίπισσα του Μονακό. Τον Απρίλιο του 1956 η Γκρέις Κέλι παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ρενιέ Γ' του Μονακό έλαβε τον τίτλο "Η Αυτή Γαλήνια Υψηλότατη", πριγκίπισσα του Μονακό ή Πριγκίπισσα Γκρέις.
Η ηθοποιός A.J. Langer της τηλεοπτικής σειράς του "My So-Called Life" έγινε Κόμισσα του Ντέβον όταν παντρεύτηκε τον Τσαρλς Κόρτνεϊ, τον 19ο Κόμη του Ντέβον το 2005.
Η Ολίβια Γουάιλντ, Ιρλανδο-Αμερικανίδα ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Ιταλό πρίγκιπα Τάο Ρούσπολι. Το ζευγάρι χώρισε το 2011 έπειτα από οκτώ χρόνια γάμου.
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση