GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπυράκη: Υπήρχε συνεννόηση μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Ντόρας Μπακογιάννη - ΒΙΝΤΕΟ

...

"Ήταν μία έντιμη απόφαση που ελήφθη σε ουδέτερο χρόνο", σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, αναφερόμενη στη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην τοποθετηθεί κανένας συγγενής του σε κυβέρνηση που θα σχηματίσει ή σε πολιτειακό αξίωμα, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή» της Κυριακής και τον Αλέξη Παπαχελά.

Η κα. Σπυράκη σημείωσε πως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας το αποφάσισε μόνος του, ενώ πρόσθεσε πως ήταν και για τον ίδιο μία πολύ δύσκολη απόφαση.

"Η κυρία Μπακογιάννη, η ίδια είχε δείξει τον δρόμο. Είχε δώσει πρόσφατα συνέντευξη στο Βήμα λέγοντας ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός και η ίδια δεν ενδιαφέρεται για αξιώματα", δήλωσε η Μαρία Σπυράκη.

Σε ερώτηση για το εάν υπήρχε συνεννόηση μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ απάντησε πως: "Είναι προφανές αυτό που βγαίνει από το συμπέρασμα".

"Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξελέγη από πολλές χιλιάδες ψηφοφόρους και ευρύτερα της Νέας Δημοκρατίας. Σήμερα είναι ο δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός και είναι ο πιθανότερος πρωθυπουργός, όπως δείχνουν όλες οι μετρήσεις. Έχει λοιπόν ένα πολύ μεγάλο χρέος. Το χρέος αυτό είναι να αλλάξει την εικόνα της Ελλάδας και να προχωρήσει με βάση τις επιλογές που έχει κάνει και τις εξαγγελίες που ο ίδιος κάνει. Η κυρία Μπακογιάννη είναι ένα πολύ σημαντικό πολιτικό στέλεχος, ένα πρόσωπο με ιδιαίτερο εκτόπισμα, όμως η επιλογή του κυρίου Μητσοτάκη αποτυπώνεται σε αυτό που είπε στην Καθημερινή".

Στο ερώτημα για το αν η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει να κάνει και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας όπως πχ με τον Κώστα Μπακογιάννη, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ απάντησε: " Ο κύριος Μητσοτάκης είπε σαφώς στην Καθημερινή, ότι δεν μπορεί να δίνεται η εικόνα ότι η διακυβέρνηση της χώρας είναι μία οικογενειακή υπόθεση".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση