GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο πόδι η αστυνομία για το μαφιόζικο "χτύπημα" στην Κρήτη - Τι είπε ο ψυχίατρος για τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε

...


Δηλώσεις για το μαφιόζικο χτύπημα που δέχτηκε χθες το βράδυ κάτω από το ιατρείο του στο Ηράκλειο Κρήτης, έκανε ο ψυχίατρος Δημήτριος Στριμπάκος.

Ο γιατρός έφευγε από το ιατρείο του όταν δέχτηκε επίθεση με πυροβολισμούς και όπως φαίνεται σήμερα είναι ζωντανός από τύχη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος, κατέβηκε από το ιατρείο του και μπήκε στο αυτοκίνητό του το οποίο είχε παρκάρει επί της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου με κατεύθυνση προς τη θάλασσα.

Μπήκε στο πάρκινγκ για να κάνει αναστροφή και στην είσοδο σταμάτησε στιγμιαία για να δει αν έρχεται αυτοκίνητο και να βγει ξανά στο δρόμο. Εκείνη τη στιγμή οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν.

Ο γιατρός τραυματίστηκε από τα θραύσματα των παραθύρων. Ο ίδιος δεν κατάλαβε αμέσως τι είχε γίνει. Έβαλε μπρος και λίγα μέτρα αργότερα σταμάτησε μπροστά σε ένα φαρμακείο, όπου μπήκε αιμόφυρτος να ζητήσει βοήθεια.

Όπως φαίνεται, στάθηκε πολύ τυχερός αφού η μία σφαίρα καρφώθηκε στο προσκέφαλο του οδηγού.

Ο κ. Στριμπάκος ανεφερε ότι ήδη έχει δώσει ονόματα στην αστυνομία, πως γνωρίζει τους δράστες και πως οι λόγοι είναι προσωπικοί και δεν έχουν καν να κάνουν ούτε με την ιδιότητά του, ως ψυχίατρου ούτε με οικονομικές διαφορές. Μάλιστα είπε πως έχει δεχτεί πολλές φορές απειλές για τη ζωή του.

Τέλος, τόνισε πως δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται επίθεση, αφού μόλις πριν δύο μήνες δέχτηκε και πάλι πυροβολισμούς ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του κοντά στο σπίτι του.

Τότε οι σφαίρες ευτυχώς δεν είχαν βρει το όχημα που βρισκόταν εν κινήσει και οι αστυνομικοί δεν βρήκαν τους κάλυκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση