GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρίγκιπας Χάρι σε ρόλο... δημοσιογράφου - Τι του εξομολογήθηκε ο Ομπάμα - ΒΙΝΤΕΟ

Της Μαρίας Δεναξά Μια συνέντευξη του Μπάρακ Ομπάμα την οποία πήρε ο πρίγκιπας Χάρι, μεταδόθηκε το πρωί από τον ραδιοφωνικό σταθμό BBC Ra...

Της Μαρίας Δεναξά
Μια συνέντευξη του Μπάρακ Ομπάμα την οποία πήρε ο πρίγκιπας Χάρι, μεταδόθηκε το πρωί από τον ραδιοφωνικό σταθμό BBC Radio 4.
Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος μίλησε για τη νέα του ζωή, αλλά και την πρώτη φορά που πέρασε το κατώφλι του Λευκού Οίκου.
Ο Μπαράκ Ομπάμα έδωσε την συνέντευξη στον πρίγκιπα Χάρι, το Σεπτέμβριο, κατά την διάρκεια των Invictus Games, που έγιναν στο Τορόντο.
Είναι η πρώτη φορά από τότε που έφυγε από τον Λευκό Οίκο, που ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, μιλάει για τη νέα του ζωή. Ο Ομπάμα διαβεβαίωσε τον πρίγκηπα Χάρι, ότι άφησε πίσω του το προεδρικό μέγαρο με ένα «γενικό αίσθημα νηφαλιότητας αλλά και εξασθενημένος από την ανησυχία σχετικά με το μέλλον της χώρας».
Τι άλλαξε για τον Μπάρακ Ομπάμα από τότε που δεν είναι πια πρόεδρος;
«Ξυπνάω πιο αργά με ελεύθερο πνεύμα» εξηγεί. «Είναι μια ικανοποίηση να είσαι ο Κύριος της μέρας σου» λέει. «Όταν σηκώνομαι μπορώ να λάβω τις δικές μου αποφάσεις, να αποφασίσω πως θα χρησιμοποιήσω το χρόνο μου.
Ωστόσο είναι δύσκολο για τον Μπάρακ Ομπάμα, να μην αναπολεί τις μέρες στον Λευκό Οίκο. « Μου λείπει το επιτελείο μου όπως και η δουλειά» ομολογεί.
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο Ομπάμα προειδοποίησε για τον κίνδυνο «Βαλκανοποίησης» της κοινωνίας εξαιτίας της κατάχρησης του ίντερνετ.
«Το ερώτημα είναι πως να εκμεταλλευτούμε αυτή την τεχνολογία ώστε να επιτρέψουμε την πολυφωνία και την ποικιλομορφία των διαφορετικών απόψεων, αποφεύγοντας την βαλκανοποίηση της κοινωνίας».
Στο τέλος της συνέντευξης ο πρίγκηπας Χάρι δήλωσε πως είναι πολύ κοντά στον πρώην Αμερικανό πρόεδρο κι όταν ρωτήθηκε για το αν τον καλέσει στο γάμο του με την Meghan Markle, στις 19 Ιουνίου, η απάντηση του ήταν «Δεν γνωρίζω, δεν έχουμε κάνει τη λίστα των καλεσμένων ακόμα. Ποιος ξέρει ποιος θα προσκληθεί ή όχι. Δεν θα ήθελα να χαλάσω την έκπληξη» απάντησε ο πρίγκηπας Χάρι.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση