GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαξίμου για δηλώσεις Ερντογάν: Ο Παυλόπουλος επανέλαβε τις ελληνικές θέσεις - Το τανγκό θέλει πάντα δύο

...

Αμέσως μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κυβερνητικός αξιωματούχος τόνισε πως ο Προκόπης Παυλόπουλος επανέλαβε τις ελληνικές θέσεις και πως είναι προφανές ότι δεν περιμέναμε η Τουρκία να αλλάξει τις δικές της.

Από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης, σημείωσε, έχουμε καθήκον και υποχρέωση με δεδομένη την αποσταθεροποιημένη περιοχή και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ευρωτουρκικές σχέσεις να είμαστε ο σταθεροποιητικός παράγοντας και να παίρνουμε γενναίες πρωτοβουλίες.

Στο πλαίσιο αυτό, ανέφερε η κυβερνητική πλευρά, τείνουμε ακριβώς χείρα φιλίας στην Τουρκία και είναι στο χέρι της εάν θα αξιοποιήσει την πρωτοβουλία μας. Το τανγκό θέλει πάντα δύο.

Ερωτηθείς ο ίδιος αξιωματούχος για το τάιμινγκ της επίσκεψης τόνισε πως οι σημαντικές επισκέψεις δεν γίνονται όταν όλα τα ζητήματα έχουν λυθεί για να ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις οι πολιτικές ηγεσίες αλλά όταν είναι αναγκαίο για την επίλυση ζητημάτων, την οικοδόμηση εμπιστοσύνης και την αναβάθμιση των σχέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση