GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εξομολόγηση της Άντζελας Δημητρίου για την κατάθλιψη που πέρασε - ΒΙΝΤΕΟ

...

Για την προσωπική της ζωή και την οικογένειά της μίλησε η Άντζελα Δημητρίου, στην εκπομπή «Όλα Καλά» του Mακεδονία Tv.

Αναφερόμενη στην κόρη της που πρόσφατα έχασε το μωράκι της, είπε: «Εμείς το κρύβαμε γιατί θέλαμε να τελειώσει ο γάμος και να είναι όλα καλά και ωραία. Πιστεύω ότι δεν είναι μόνο η Όλγα, όλες οι γυναίκες το περνάνε αυτό. Καλά κάνει και τους τη «λέει» η Όλγα στο διαδίκτυο. Γιατί το να δέχεσαι bullying σε ηλικία 30 χρονών είναι πολύ άσχημο πράγμα. Για μένα ας με βρίσουν, ας πουν ό,τι θέλουν. Για την οικογένειά μου δεν θέλω να ακούσω ποτέ τίποτα και το ζητάω σαν χάρη…»

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έχει περάσει κατάθλιψη. Είπε συγκεκριμένα: «Έχω περάσει κι εγώ για ένα διάστημα. Ναι, πέρασα κατάθλιψη και πολύ άσχημα…» είπε η τραγουδίστρια, δηλώνοντας πως δεν έχει σχέση αυτή την περίοδο.

Όταν ρωτήθηκε για τον Νότη Σφακιανάκη απάντησε: «Τολμώ να πω ότι ο Σφακιανάκης είναι αυθεντικός. Έχει πολύ καλή φωνή και δεν μπορεί κανείς να τον αμφισβητήσει»

Πηγή βίντεο:gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση