GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θύμα ληστείας Ελληνίδα παρουσιάστρια - Της επιτέθηκαν με μαχαίρι έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό που εργάζεται

...


Θύμα ληστείας έπεσε η γνωστή παρουσιάστρια Ράνια Αγγελίδου, η οποία δέχτηκε επίθεση από δυο αγνώστους, έξω από τον σταθμό ΑΡΤ, όπου και εργάζεται.

Η παρουσιάστρια της μουσικής εκπομπής «Best Of Best» έζησε μια τρομακτική εμπειρία και μάλιστα μόλις λίγα μέτρα από την κεντρική είσοδο του τηλεοπτικού σταθμού που εργάζεται.

Σύμφωνα με την "Espresso", η γνωστή παραγωγός είχε μόλις ολοκληρώσει την εκπομπής της , που παρουσιάζει κάθε Κυριακή , από τις 7 έως τις 9 το βράδυ. Λίγο μετά τις 10 το βράδυ βγήκε από την κεντρική είσοδο του καναλιού στις Τζιτζιφιές και κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητο της, που το είχε παρκάρει σε απόσταση αναπνοής από την είσοδο του σταθμού. Με τα κλειδιά στο χέρι και κρατώντας τα πράγματα της πήγε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου, όταν εμφανίστηκαν δύο άγνωστοι, που την άρπαξαν και την πέταξαν πάνω στο αμάξι με άγριες διαθέσεις. Ο ένας μάλιστα, έβγαλε το μαχαίρι και της το κόλλησε στο λαιμό για να την εξαναγκάσει να μην καλέσει σε βοήθεια.

Όπως αναφέρει η "Εspresso", οι δράστης της άρπαξαν με απότομες κινήσεις την τσάντα, το κινητό, μια βαλίτσα με προσωπικά είδη και το έβαλαν στα πόδια.

Η παρουσιάστρια έχοντας πάθει σοκ μπήκε επέστρεψε τρέμοντας στον σταθμό και στη συνέχεια πήγε στο Α.Τ. Καλλιθέας όπου υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση