GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκτακτα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. για τις γιορτές

...

Του Βασίλη Σκουρή

Έκτακτα μέτρα λαμβάνει η ΕΛ.ΑΣ. ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

Η οδός Κατεχάκη ανησυχεί για το ενδεχόμενο χτυπήματος κάποιου "μοναχικού λύκου" και λαμβάνει όλα τα μέτρα. "Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ή πληροφόρηση για κάτι τέτοιο, αλλά καλύτερα γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε" τονίζει χαρακτηριστικά ανώτερη πηγή του υπουργείου στο real.gr, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα έχει επαφές για το σκοπό αυτό με τους Δημάρχους Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και άλλους παράγοντες.

Η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. στις Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις των δήμων θα είναι και διακριτή, αλλά και "διακριτική" αφού θα υπάρχουν και αστυνομικοί με πολιτικά.

Αυξημένη αστυνομική δύναμη θα υπάρξει και στους εμπορικούς δρόμους, όπως στην οδό Ερμού, όπου θα απαγορευτεί η κυκλοφορία.

Αυξημένη δύναμη θα υπάρξει και σε ευαίσθητους τομείς, όπως στο μετρό.

Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση