GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα λευκά «ντύθηκαν» τα ορεινά της Ηπείρου- Οικισμός έμεινε χωρίς νερό- ΦΩΤΟ

...

Μετά τις έντονες βροχοπτώσεις του τριημέρου, έπεσαν και τα πρώτα χιόνια στα ορεινά σε περιοχές με υψόμετρο άνω των 1300 μέτρων.

Οι χιονοπτώσεις είναι ασθενείς και δεν δημιουργούν μέχρι στιγμής προβλήματα, παρά μόνο όμορφες εικόνες που δημοσιεύουν στα social media κάτοικοι της περιοχής.

Την ίδια ώρα, όμως, συνεχίζεται η δύσκολη μάχη σε περιοχές όπου επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του τριημέρου. Στα Τζουμέρκα, έπειτα από μια μεγάλη κατολίσθηση στο Βαθύπεδο, ο αγωγός που υδροδοτεί τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Τζουμέρκων, έμεινε στον "αέρα" με αποτέλεσμα να υποστεί βλάβη.

Μηχανήματα της Περιφέρειας και του Δήμου δίνουν δύσκολη μάχη για να αποκατασταθεί η πρόσβαση ώστε να προσεγγίσουν το σημείο ,όπου υδραυλικοί του Δήμου, εναερίτες και οξυγονοκολλητής θα αποκαταστήσουν τη βλάβη, το συντομότερο δυνατόν ,καθώς πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα την Τ.Κ Βαθυπέδου να μην υδροδοτείται.

Πηγή: Epirus TV NEWS

Πηγή φωτογραφιών: Μίλτος Σταυράκης, facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση