GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγουν οι επιχειρηματίες χωριών της Αχαϊας λόγω της διακοπής ρεύματος

Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγουν οι επιχειρηματίες των χωριών Ζαχλωρού και Κέρτεζη Αχαϊας που έμειναν χωρίς ρεύμα επί σχεδόν τρεις ημέρες λόγ...

Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγουν οι επιχειρηματίες των χωριών Ζαχλωρού και Κέρτεζη Αχαϊας που έμειναν χωρίς ρεύμα επί σχεδόν τρεις ημέρες λόγω της κακοκαιρίας.
Η διακοπή στο δίκτυο έγινε το απόγευμα της Παρασκευής από πτώση καλωδίου υψηλής τάσης στην περιοχή της Άνω Ζαχλωρούς. Η καθυστέρηση στον εντοπισμό της βλάβης ήταν μεγάλη αφού χρειάστηκε να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση της 6ης ΕΜΑΚ και της αστυνομίας Καλαβρύτων προκειμένου να εντοπιστεί η αιτία και το επίκεντρο. Συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ που έφθασε στο σημείο με το ερπυστριοφόρο της ΕΜΑΚ αποκατέστησε την βλάβη αργά το μεσημέρι της Κυριακής, σχεδόν δύο εικοσιτετράωρα μετά.
Όμως, όλο αυτό το διάστημα τα χωριά είχαν παγώσει. Οι κάτοικοι βρέθηκαν σε απόγνωση, ενώ οι επισκέπτες του εορταστικού τριήμερου αναγκάστηκαν να φύγουν.
Δείτε φωτογραφίες:
Πηγή: kalavrytanews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση