GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ξέρω ποιοι μου επιτέθηκαν" δηλώνει ο ψυχίατρος που δέχθηκε δολοφονική επίθεση - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας - ΒΙΝΤΕΟ

...

Δολοφονική επίθεση δέχθηκε χθες αργά το βράδυ στο Ηράκλειο Κρήτης, γνωστός ψυχίατρος της πόλης, ο οποίος μόλις είχε βγει από το ιατρείο του και κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό του.

Ο 50χρονος γιατρός, δέχθηκε τους πυροβολισμούς ενώ πήγαινε στο τζιπ του, όμως δεν έχασε την ψυχραιμία του και μπήκε στο όχημά του. Ο ένας εκ των δραστών εκείνη τη στιγμή πήγε από τη δεξιά πλευρά του τζιπ και με λοστό έσπασε το τζάμι, με αποτέλεσμα τα θραύσματα να τραυματίσουν τον γιατρό στο πρόσωπο. Στη συνέχεια οι δράστες, που ήταν τουλάχιστον τρεις, χτύπησαν με λοστούς το αυτοκίνητο και από τις δύο πλευρές του.

Οι δράστες έριξαν τουλάχιστον δύο σφαίρες, οι οποίες βρήκαν στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου, χωρίς όμως να τον τραυματίσουν κι εκείνος έβαλε μπρος και έφυγε, ενώ στη συνέχεια μπήκε σε ένα φαρμακείο αιμόφυρτος για να ζητήσει βοήθεια.

Όπως είπε ο φαρμακοποιός μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο γιατρός μπήκε σοκαρισμένος στο φαρμακείο του, όπου του περιποιήθηκαν τα τραύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός ανέφερε πως γνωρίζει ποιοι του έχουν επιτεθεί και ότι είχε από καιρό ενημερώσει τον εισαγγελέα.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση