Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017

  Μήνυμα Φώφης και Σταύρου: "Οι δυο Κοινοβουλευτικές Ομάδες έχουν μια κατεύθυνση, μια γραμμή, μια ενιαία στάση"

  Του Βασίλη Σκουρή

  Πανηγυρική αναμένεται η κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Ομάδων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού αύριο το μεσημέρι, συνεδρίαση μάλιστα που θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση της Βουλής.

  Στη συνεδρίαση, μάλιστα, θα παραβρεθούν και το Κεντρικό Συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η Οργανωτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Χαριλάου Τρικούπη, πρώην βουλευτές της παράταξης, αλλά και προσωπικότητες που εντάχθηκαν στο Κίνημα Αλλαγής.

  "Οι δυο Κοινοβουλευτικές Ομάδες έχουν μια κατεύθυνση, μια γραμμή, μια ενιαία στάση" αναμένεται να τονίσουν στις ομιλίες τους η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης, που θα επισημάνουν ότι "μόνο για συνταγματικούς λόγους οι δυο ΚΟ δεν είναι ενιαίες", ενώ θα εξαπολύσουν σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση.

  Στην κοινή συνεδρίαση των δυο ΚΟ θα μιλήσει και ο Νίκος Αλιβιζάτος, που θα παρουσιάσει και τον απολογισμό της Επιτροπής στην οποία προΐσταται για την πραγματοποίηση εκλογής αρχηγού και η οποία έχει πλέον ολοκληρώσει το έργο της.

  Πηγή: Real.gr

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Μήνυμα Φώφης και Σταύρου: "Οι δυο Κοινοβουλευτικές Ομάδες έχουν μια κατεύθυνση, μια γραμμή, μια ενιαία στάση" Rating: 5 Reviewed By: Press- gr