GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρήνος στις κηδείες των θυμάτων της οικογενειακής τραγωδίας στους Αγίους Αναργύρους - ΒΙΝΤΕΟ

...


Η τελευταία πράξη του δράματος της οικογενειακής τραγωδίας στους Αγίους Αναργύρους γράφτηκε σήμερα στο νεκροταφείο της περιοχής. Σε κλίμα οδύνης, συγγενείς, φίλοι και γείτονες αποχαιρέτησαν τη μητέρα, τη γιαγιά και το μικρό κοριτσάκι που δολοφόνησε ο αστυνομικός, Χρήστος Ζαπαντιώτης.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο νεκροταφείο για να πει το τελευταίο αντίο στη Βασιλική, την Ελένη και τη μικρή Μυρτώ που βρήκαν τραγικό θάνατο από το χέρι του 46χρονου αρχιφύλακα που υπηρετούσε στη φρουρά του Κώστα Σημίτη.

Οι κηδείες και των τριών γυναικών τελέστηκαν στον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Αγίων Αναργύρων, σε κλίμα οδύνης. “Ο φονιάς μας έκαψε, μας σκότωσε την οικογένειά μας” φώναζαν συντετριμμένοι οι συγγενείς.

Η σορός του 46χρονου δράστη και αυτόχειρα θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αιτωλοακαρνανία.

Κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς ο δράστης έφτασε στο σημείο να σκοτώσει γυναίκα και πεθερά και στη συνέχεια να στρέψει το όπλο στο ίδιο του το παιδί.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση