GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ από το άγριο φονικό - Τσακώθηκαν στο μπαρ και τον εκτέλεσε με μια σφαίρα στο κεφάλι

Στην εξιχνίαση της άγριας εν ψυχρώ εκτέλεσης ενός 30χρονου Αφγανού έφτασαν οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ασφάλειας. Το έ...

Στην εξιχνίαση της άγριας εν ψυχρώ εκτέλεσης ενός 30χρονου Αφγανού έφτασαν οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ασφάλειας. Το έγκλημα είχε γίνει τον Δεκέμβριο του 2016 έξω από νυχτερινό κέντρο στην πλατεία Αττικής με την σορό να εντόπιζε στη συμβολή των οδών Αγορακρίτου και Αδμήτου, με τραύμα από πιστόλι στο κεφάλι.
Δράστες της άγριας δολοφονίας είναι τρείς Αλβανοί, ηλικίας 27, 27 και 29 ετών. Οι αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν 27χρονο στο Περιστέρι, ενώ ο δεύτερος 27χρονος είναι έγκλειστος στις φυλακές όμως ο 29χρονος δολοφόνος του 30χρονου Αφγανού έχει φύγει από την Ελλάδα και αναζητείται.
Σύμφωνα με την αστυνομία στις 11 Δεκέμβριου του 2016 το θύμα διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο της πλατεία Αττικής και ενώ είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ διαπληκτίστηκε με τον 29χρονο.
Λίγο αργότερα, το θύμα μαζί με την παρέα του, έφυγαν από το κατάστημα και κατευθύνθηκαν προς το αυτοκίνητο τους. Την στιγμή που έμπαιναν στο αυτοκίνητο οι δράστες του επιτέθηκαν και στη συνέχεια ο 29χρονος τον εκτέλεσε με μια σφαίρα στο κεφάλι.
Οι δράστες έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση