GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στο Βόλο: Κολυμβητής έπαθε ανακοπή στο κολυμβητήριο

...


Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει 52χρονος βετεράνος αθλητής της κολύμβησης, ο οποίος «κατέρρευσε» μπροστά σε εκατοντάδες θεατές στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο του Βόλου, λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη διοργάνωση για τους βετεράνους κολυμβητές.

Ο 52χρονος Λαρισαίος κολυμβητής έπεσε λιπόθυμος λίγο πριν αγωνισθεί και κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οπότε διαπιστώθηκε ότι δεν ανταποκρινόταν και δεν αντιδρούσε στις προσπάθειες ανάνηψης. Το ασθενοφόρο τον μετέφερε εσπευσμένα στο "Αχιλλοπούλειο" Νοσοκομείο του Βόλου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς και έπειτα από μεγάλες προσπάθειες τον επανέφεραν, αλλά η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη.

Οι αγώνες, που αποτελούσαν μια μεγάλη γιορτή για τους βετεράνους αθλητές, ματαιώθηκαν λόγω του συμβάντος.

Την διοργάνωση του τουρνουά είχαν ο Όμιλος Φιλάθλων Αθλημάτων Μαγνησίας και ο Ναυτικός Όμιλος-Αργοναύτες Βόλου, υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και είχαν δηλώσει συμμετοχή περισσότεροι από 50 βετεράνοι κολυμβητές από όλη την Ελλάδα καθώς και από το εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση