GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μισέλ Ομπάμα έφαγε σουβλάκι και ξετρελάθηκε - Το γράμμα που έστειλε σε ελληνικό εστιατόριο - ΦΩΤΟ

Ένα γράμμα στο οποίο εκθειάζει το ελληνικό φαγητό, έστειλε η Μισέλ Ομπάμα στους ιδιοκτήτες του ελληνικού εστιατορίου «Σούβλα» στο Σαν Φρα...

Ένα γράμμα στο οποίο εκθειάζει το ελληνικό φαγητό, έστειλε η Μισέλ Ομπάμα στους ιδιοκτήτες του ελληνικού εστιατορίου «Σούβλα» στο Σαν Φρανσίσκο.
Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, εξέφρασε τον θαυμασμό της για το νόστιμο φαγητό που δοκίμασε κατά τη διάρκεια πτήσης της, από το Σαν Φρανσίσκο στην Ουάσινγκτον.

"Αγαπητό προσωπικό του εστιατορίου Souvla, ήθελα να σας γράψω και να σας ευχαριστήσω όλους για το υπέροχο φαγητό που φάγαμε στην πτήση μας προς την Ουάσινγκτον. Όλα ήταν εξαιρετικά και έκαναν τη μεγάλη πτήση μας πολύ πιο απολαυστική.
Η υποστήριξη από ανθρώπους σαν κι εσάς, είναι πραγματικά σπουδαία και σημαίνει πολλά για τον Μπαράκ κι εμένα. Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστώ για το υπέροχο γεύμα", ανέφερε χαρακτηριστικά στο γράμμα.

Η Μισέλ Ομπάμα, έστειλε επίσης ένα ξεχωριστό γράμμα στον ιδρυτή του μαγαζιού "Souvla", Charles Bililies, για να τον ευχαριστήσει για την υποστήριξή του, το οποίο ανέβασε o ίδιος στο Instagram.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Eater San Fransisco, η Μισέλ και η ομάδα της "παρήγγειλαν σχεδόν τα πάντα από το μενού", καθώς η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ήθελε να φάει από το συγκεκριμένο εστιατόριο και όχι από τους σεφ της που της ετοιμάζουν πάντα συγκεκριμένα γεύματα κατά την διάρκεια των πτήσεών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση