GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλάζουν την διάταξη για τους πλειστηριασμούς μετά την θύελλα και στον ΣΥΡΙΖΑ – Τελεσίγραφο Τσακαλώτου – Νέο χτύπημα Φίλη

Θύελλα στο πολιτικό σκηνικό προκαλεί η διάταξη που συζητείται στη Βουλή για αυτεπάγγελτες διώξεις και συλλήψεις όσων παρεμποδίζουν τους...


Θύελλα στο πολιτικό σκηνικό προκαλεί η διάταξη που συζητείται στη Βουλή για αυτεπάγγελτες διώξεις και συλλήψεις όσων παρεμποδίζουν τους πλειστηριασμούς με στόχο την προστασία των συμβολαιογράφων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κύριοι Τσακαλώτος - Κοντονής ενημερώνοντας τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν εκφράσει αντιρρήσεις για την τροπολογία, υπογράμμισαν ότι δεν τίθεται θέμα απόσυρσης της με τον υπουργό Οικονομικών να τους λέει ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα υπήρχε πρόβλημα με τους δανειστές και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σταύρος Κοντονής είπε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πως θα φύγει η λέξη «απειλή» και θα παραμείνει το «όσοι προκαλούν σωματική βλάβη» στην τροπολογία, διευκρινίζοντας πως επρόκειτο για αίτημα των συμβολαιογράφων προκειμένου να άρουν την αποχή. Στην αλλαγή αυτή φέρεται να συμφωνούν οι συμβολαιογράφοι.
Πληροφορίες αναφέρουν οτι με αυτές τις αλλαγές ίσως να αρθεί το πρόβλημα με τις ενστάσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Από πλευράς βουλευτών ο Νίκος Φίλης φέρεται να πρότεινε να υπάρξει μια νομοτεχνική βελτίωση που να κάνει σαφή την προστασία της λαϊκής κατοικίας. Να αποσυρθεί η διάταξη που προβλέπει ποινές φυλάκισης σε όσους εμποδίζουν την διαδικασία, ζήτησε ο Μιχελογιαννάκης.
Μέχρις στιγμής μόνο ο βουλευτής Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης ζήτησε με γραπτή του δήλωση να αποσυρθεί η διάταξη αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα ψηφίσει αν παραμείνει.
Αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία κατέθεσε το ΚΚΕ.

2 σχόλια

  1. ΟΙ Αριστεροδεξιοι που είναι στην κυβέρνηση αποδεικνύετε ότι είναι ΠΑΝ ηλίθιοι η πρώτη κατοικία θα έπρεπε να προστατευται και είναι πολυ εύκολο..Όμως ΛΈΝΕ οι άσχετοι ότι ΑΝ ΝΟΜΟΘΕΤΉΣΟΥΝ θα αφήσουν όλοι να γίνουν κόκκινα τα δάνεια τους ώστε να αποφύγουν την κανονική πληρωμή..Ενώ η λύση είναι απλή όσοι μέχρι την Χ Ημερομηνία δεν έχουν ενταχτει ώστε να βρεθεί λύση για τα δάνεια τους ΤΌΤΕ ΚΑΙ ΜΌΝΟ πηγαίνουν για κατάσχεση η για πλειστηριασμό.____ ΚΑΙ ΕΣΥ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ επιβάλλετε να ξέρεις ποιοι είναι κακοπληρωτές...ΆΛΛΑ από ηλίθιους τι να περιμένεις;..

    --Παππού ΦΛΆΜΠΟΥΡΑΡΗ γιατί ο μπαμπάςο ΑΛΕΞΗΣ έχασε της εκλογές;;
    --Διότι Ερνέστο παιδί μου δε μας ψηφίσαν οι φιλοξενούμενοι και αυτοί που από 530 ευρώ σύνταξη τους κόψαμε το ΕΚΑΣ ΚΑΙ και τώρα παίρνουν 450 ευρώ αχάριστος κόσμος παιδί μου!!!τι τους κόψαμε80 ευρώ1!!!....και οι φιλοξενούμενοι ΑΣ ΕΠΕΡΝΑΝ δανεικά από αυτόν που τους φιλοξενεί τόσο δύσκολο ΕΊΝΑΙ ΔΕΝ είδες τον αστυνομικό ΠΟΥ ΣΚΌΤΩΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΆ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΆ ΤΟΥ;;αυτός βλάκα ήταν που ήθελε να φαει το σπίτι της πεθερας του!!!!άλλα δεν καταλαβαίνουν από αριστερή ιδεολογία του κώλου που κάνουμε παιδί μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πό Windows και ΣΥΡΙΖΑ περιμένω τα χειρότερα! Τι σχέση έχουν; Είναι και τα δυο για τα μπάζα.

    Βέβαια το χειρότερό από όλα τα δεινά είναι οι απατεώνες πολιτικοί. Οι κηφήνες που παρασιτούν εις βάρος των πολλών που έκαναν το λάθος που τους προτίμησαν. «Μας θάμπωσαν αγάπη μου, τι να κάνουμε τώρα;»

    Τώρα δυο λύσεις υπάρχουν. Επανάσταση ή ψάχνουμε για χαρτόκουτο. Να καβατζάρουμε. Διότι αυτοί οι «κύριοι» έχουν το εξής δίλημμα: Την καρέκλα τους ή το σπίτι μας. Τι λέτε να προτιμήσουν; Θα χάσουν τα προνόμια για να μην πεθάνουμε από το κρύο;

    Είδαν κι έπαθαν οι (απ)άνθρωποι να πιάσουν την κουτάλα. Κορόιδεψαν τους πάντες. Και τώρα που τρώνε θα σηκωθούν; Ο Τσακαλώτος λοιπόν, το τσακάλι της χρεοκοπίας, γιατί οικονομία δεν έχουμε, είπε στα άλλα λυσσασμένα τσακάλια. «Ή ψηφίζετε να χάσουν τα σπίτια τους ή πέφτουμε»! Γιατί γι’ αυτό ψηφίζουν το αίσχος με τους πλειστηριασμούς.

    Όσο εμείς είχαμε μια σκασίλα που θα πάνε επιτέλους στο διάολο, άλλο τόσο και περισσότερο, νοιάζονταν αυτοί που θα μας πετάξουν στο δρόμο. Άντε λοιπόν να πιάνουμε θέσεις στο πεζοδρόμιο. Εγώ θέλω κείνη που έχει από πάνω το μπαλκόνι και δεν θα βρέχομαι τόσο πολύ το χειμώνα ενώ το καλοκαίρι θα έχω σκιά.

    Το επόμενο δίλημμα θα είναι τα νεφρά μας ή την καρέκλα τους. Την εξουσία που αγαπάνε όσο τίποτε άλλο στον κόσμο. Ερωτευμένοι είναι με το χρήμα ας δείξουμε κατανόηση. Για μας ποιος θα ενδιαφερθεί; Ίσως κάποιος εξωγήινος; Αφού δεν τους παίρνουμε εμείς στο κυνήγι, δεν κάνουμε ντου, ποιος θα νοιαστεί;

    Που παραγγέλνουν χαρτόκουτα; Θέλω ένα κόκκινο, ευήλιο, ευάερο, και μεγάλο, να χωράει τον καναπέ μου. Εναλλακτικά θα μπορούσα να πάρω μια βρεγμένη σανίδα και να τους αρχίσω, ώστε να σώσω το σπιτάκι μου, αλλά καταδικάζω τη βία από όπου κι αν προέρχεται.

    Όσοι αντιστέκονται στα πογκρόμ θα συλλαμβάνονται πάραυτα. Αμέσως! Μήπως όμως είναι καλύτερα να με συλλάβουν παρά να βρεθώ άστεγος; Θέλω να πω, στην ψειρού τουλάχιστο έχεις στέγη. Θα πεις έχεις κι άλλα πράγματα αλλά... απ’ το είσαι άστεγος και να ψάχνεις στα σκουπίδια για φαΐ;

    Αυτό κατάφεραν! Να κάνουν τη ζωή μας χειρότερη κι από φυλακισμένου! Πολύ φυσικό. Στο μόνο που είμαστε «ελεύθεροι» είναι να κάνουμε ότι μας λένε. Λοιπόν; Που θα πάει αυτό; Θα τους αφήσουμε έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση