GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! "Λευκές χειροπέδες" σε χιλιάδες εγκλωβισμένους οδηγούς στην Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας. Οργή για τον "χιονισμένο Γολγοθά"

Οι εικόνες χάους με στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας προκαλούν οργή και αγανάκτηση στους χιλιάδες εγκλωβισμένους οδηγούς οι οποίοι ανεβαίν...

Οι εικόνες χάους με στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας προκαλούν οργή και αγανάκτηση στους χιλιάδες εγκλωβισμένους οδηγούς οι οποίοι ανεβαίνουν τον δικό τους "χιονισμένο Γολγοθά" από το μεσημέρι της Παρασκευής.
Νταλίκες δίπλωσαν στον Μπράλο, ντελαπάρισαν αυτοκίνητα στη Λαμία λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης. Της ταλαιπωρίας το ανάγνωσμα και στο Μαρτίνο καθώς και στην Τραγάνα.
Σε όλο το μήκος του δρόμου, του εθνικού δρόμου για την ακρίβεια σε αυτά τα σημεία, τα αυτοκίνητα είναι εγκλωβισμένα με αποτέλεσμα πλέον τα νεύρα και η υπομονή των οδηγών να δοκιμάζονται σκληρά. Σε κάποιες περιπτώσεις μέσα στα οχήματα υπάρχουν μωρά παιδιά και ηλικιωμένοι άνθρωποι. Οι φωτογραφίες που στέλνουν οι αναγνώστες του enikos.gr μαρτυρούν τη δραματική κατάσταση.
Και όλα αυτά ενώ οι μετεωρολόγοι είχαν προειδοποιήσει ότι θα υπάρξουν σφοδρές χιονοπτώσεις και ενώ η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία είχε εκδώσει έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία από την περασμένη Τετάρτη.
Γολγοθάς για χιλιάδες ταξιδιώτες στην Αθηνών-Λαμίας - Εγκλωβισμένοι επί ωρες λόγω του χιονιά
Απελπιστική είναι η κατάσταση στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας στο 118 χλμ, λίγο πριν από το Μαρτίνο.
Χιλιάδες ταξιδιώτες, ανάμεσα τους έγκυες γυναίκες και παιδιά, είναι εγκλωβισμένοι εδώ και πολλές ώρες στο ίδιο σημείο. Τα αυτοκίνητα κάνουν 3-4 μέτρα και σταματούν, σχηματίζοντας έτσι ουρές χιλιομέτρων.
Τρομακτικό μποτιλιάρισμα: 32 χιλιόμετρα ουρά στην Αθηνών-Λαμίας - ΦΩΤΟ αναγνώστη - ΤΩΡΑ
Εγκλωβισμένα στην Εθνική Οδό παραμένουν εκατοντάδες ΙΧ, παρότι νωρίτερα υπήρξε ενημέρωση ότι άνοιξε ο δρόμος στο ύψος του 126ου χλμ, μετά τα διόδια της Τραγάνας, όπου είχαν διπλώσει δύο νταλίκες.
Σύμφωνα με αναγνώστη  η ουρά που σχηματίζουν τα αυτοκίνητα φτάνει τα 32 χλμ, με τα οχήματα να είναι σταματημένα στο ίδιο σημείο εδώ και πολλή ώρα.
Όπως λέει ο αναγνώστης από το 112 χλμ της Εθνικής Οδού έως το 138 χλμ τα οχήματα είναι ακινητοποιημένα.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Οδού, Γεράσιμος Μονοκρούσος, είχε δημιουργηθεί πολύ μεγάλο μποτιλιάρισμα, από το 117ο έως το 131ο χλμ και χρειάζεται αρκετή ώρα να αποκατασταθεί η κίνηση των αυτοκινήτων, δεδομένης της εξόδου για τις γιορτές.
Ο εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι η εταιρεία έχει κινητοποιήσει 60 εκχιονιστικά μηχανήματα και αντιμετωπίζει επιτόπου όλα τα προβλήματα που προκύπτουν από τις καιρικές συνθήκες.
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, θα χρειαστεί όμως αρκετή ώρα για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην κυκλοφορία, καθώς εκατοντάδες Ι.Χ. αυτοκίνητα έχουν εγκλωβιστεί στο ρεύμα προς την Λαμία ενώ άλλα αυτοκίνητα έχουν ακινητοποιηθεί κοντά στο Κάστρο της Βοιωτίας.
"Υπαίθριο πάρκινγκ" η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας
Συνεχίζεται το χάος στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας.
Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr που βρίσκεται στη γέφυρα της Λάρυμνας , η χιονόπτωση εξακολουθεί να είναι ισχυρή και το μποτιλιάρισμα που επικρατεί είναι τρομακτικό.

Νέα επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες - Η πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού
Νέα επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ του Σαββάτου (23/12/2017). Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η οποία εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, για αύριο, Σάββατο ο καιρός κατά τη διάρκεια θα παρουσιάσει βελτίωση. Ωστόσο, πρόσκαιρη επιδείνωση θα έχουμε από το βράδυ από τα βόρεια και προς τα νότια, κυρίως στις ανατολικές περιοχές. Δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο του ΑΝΤ1, Τάσο Αρνιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση