GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ με την τροπολογία για τους πλειστηριασμούς – Δεν διαψεύδει ο Τσακαλώτος τα περί κινδύνου πτώσης της κυβέρνησης - ΒΙΝΤΕΟ

Πολιτικό μασάζ σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν να κάνουν Ευκλείδης Τσακαλώτος και Σταύρος Κοντονής, σχετικά με την τροπολογία για...



Πολιτικό μασάζ σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν να κάνουν Ευκλείδης Τσακαλώτος και Σταύρος Κοντονής, σχετικά με την τροπολογία για την αυτεπάγγελτη δίωξη όσων εμποδίζουν πλειστηριασμούς.
Ακόμα, δεν είναι σαφές τι θα γίνει με την τροπολογία, ωστόσο οι υπουργοί Οικονομικών και Δικαιοσύνης επιχείρησαν να κατευνάσουν τις αντιδράσεις.
Το κλίμα στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ήταν φορτισμένο , με τις φωνές να ακούγονται μέχρι τους διαδρόμους της βουλής.
Από πολλούς βουλευτές ζητήθηκε η απόσυρση της επίμαχης τροπολογίας, ενώ κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Τσακαλώτος έφτασε στο σημείο να απειλήσει ακόμη και πτώση της κυβέρνησης για να πείσει τους βουλευτές. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις διαρροές ο υπουργός Οικονομικών τους προειδοποίησε πως η κυβέρνηση θα πέσει εάν καταψηφίσουν την τροπολογία για αυτεπάγγελτη δίωξη όσων εμποδίζουν τους πλειστηριασμούς ακινήτων.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, πολλοί βουλευτές ερωτήθηκαν αν ειπώθηκε αυτή η φράση , αλλά ουδείς την άκουσε.
Αυτό που είπε και έθεσε ως μείζον θέμα για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης ήταν η στήριξη της τροπολογίας συνδέοντάς την με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και τη σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος .
Ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Νίκος Ρογκάκος συνομίλησε με τον υπουργό Οικονομικών ο οποίος ερωτηθείς για την εν λόγω φράση απάντησε ότι δεν δημοσίευει συζήτησεις που γίνονται εντός του κοινοβουλίου.
«Δεν δημοσιεύω συλλογικές συζητήσεις του κοινοβουλευτικού οργάνου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση