GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγνοείται κορυφαίος στρατηγός του Κιμ Γιονγκ Ουν- Τα σενάρια για την τύχη του

...

Ο Hwang Pyong-so, το νούμερο δύο του βορειοκορεατικού στρατού, έχει να εμφανιστεί δημοσίως για διάστημα μεγαλύτερο των δύο μηνών και ήδη εκφράζονται φόβοι πως ίσως εκτελέστηκε. Λίγο πριν την εξαφάνισή του, είχε εκδιωχθεί από το κυβερνών κόμμα της Βόρειας Κορέας, του οποίου ηγείται ο Κιμ Γιονγκ Ουν, λόγω δωροδοκίας.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Hwang Pyong-so ήταν στις 13 Οκτωβρίου. Υπήρξε ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Κιμ Γιονγκ Ουν, καταλαμβάνοντας επιτελική θέση στον στρατό, αλλά και στην κεντρική επιτροπή του κόμματος. Κατά την πυραυλική εκτόξευση του Σεπτεμβρίου, ο Hwang Pyong-so ήταν ένας από τους τέσσερις στρατιωτικούς αξιωματούχους που φωτογραφήθηκαν μαζί με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

«Αν ο Χουάνγκ εκδιώχθηκε πράγματι από το Εργατικό Κόμμα, τότε αυτό θα σημάνει το τέλος της πολιτικής του σταδιοδρομίας και πιθανώς και της ζωής του, αν και είναι άγνωστο κατά πόσον παραμένει ζωντανός», αναφέρει σε δημοσίευμά της η νοτιοκορεατική εφημερίδα JoongAng Ilbo.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση