GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος πολιτικός κυκλοφορεί σαν Μέριλιν Μονρόε - ΦΩΤΟ

...

Οι μεταμφιέσεις που επιλέγει να κάνει ο συγκεκριμένος πολιτικός κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Ο υπουργός Οικονομικών, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Βαυαρίας, μέλος της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης Βαυαρίας (CSU) Μάρκους Σέντερ έχει πολλά πρόσωπα, τουλάχιστον στο καρναβάλι σχολιάζει σε δημοσίευμα της η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt με τίτλο "Μάρκους Σέντερ στο καρναβάλι – Άλλοτε Σρεκ – Άλλοτε Μέριλιν Μονρόε".

Το αν η προτίμηση του πολιτικού του CSU να μασκαρεύεται και να φορά στολές τις ημέρες του καρναβαλιού παίζει έναν ρόλο στην πολιτική είναι ένα ανοιχτό ερώτημα αναφέρει το δημοσίευμα το οποίο προβάλλει φωτογραφίες με τις πιο επιτυχημένες μεταμφιέσεις του Μάρκους Σέντερ ως Μέριλιν Μονρόε, Σρεκ, Μαχάντμα Γκάντι, βασιλιάς Λουδοβίκος Β’ της Βαυαρίας.

Κάθε χρόνο η Ένωση Καρναβαλιού του Άαχεν απονέμει το βραβείο "Μετάλλιο κατά της Θανάσιμης Σοβαρότητας" σε προσωπικότητες της δημόσιας ζωής που αποσπούν την προσοχή των ΜΜΕ όλης της χώρας, ένα κριτήριο που εκπληρώνει ο Μάρκους Σέντερ. Αποδέχθηκε το βραβείο τον Ιανουάριο του 2016 ντυμένος Βαυαρός μονάρχης, αναφέρεται σε λεζάντα φωτογραφίας.

Οι βουλευτές της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU), του αδελφού κόμματος στη Βαυαρία των Χριστιανοδημοκρατών της Άνγκελα Μέρκελ, πρότειναν τον Μάρκους Σέντερ για τη θέση του πρωθυπουργού ενόψει των περιφερειακών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν την επόμενη χρονιά.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: handelsblatt.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση