Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017

  Φωτίου: Αυξήσεις στα οικογενειακά επιδόματα - «Παράθυρο» για βελτιώσεις στο μέρισμα

  Να μπαίνουν συνεχώς στο σύστημα κάλεσε σήμερα τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

  Η κα. Φωτίου, μιλώντας στον ΣKAΪ, τόνισε ότι γίνονται συνεχείς διορθώσεις στα προβλήματα και στα στοιχεία των δικαιούχων, ώστε να αντιμετωπιστούν όλες οι αδικίες και τα προβλήματα.

  Σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, είναι λογικό όταν οι δικαιούχοι ξεπερνούν τις 800.000 να υπάρχουν διάφορα προβλήματα. Στο τέλος όμως, είπε, όλοι οι δικαιούχοι θα πάρουν το κοινωνικό μέρισμα.

  Η κα. Φωτίου διευκρίνισε πως όσοι φιλοξενούνται σε ιδρύματα δεν θα πάρουν το κοινωνικό μέρισμα.

  Η υπουργός, αναφερόμενη στη χθεσινή διαπραγμάτευση με τους δανειστές, η οποία συνεχίζεται και σήμερα, είπε ότι με το κονδύλι των 160 εκατ. ευρώ επιπλέον, που θα εγκριθεί το 2018, τα οικογενειακά επιδόματα θα αυξηθούν, ωστόσο παραμένει ανοικτό και αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα το θέμα της περικοπής επιδομάτων για τρίτεκνους και πολύτεκνους, καθώς γίνεται ενιαίο για όλους.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Φωτίου: Αυξήσεις στα οικογενειακά επιδόματα - «Παράθυρο» για βελτιώσεις στο μέρισμα Rating: 5 Reviewed By: Press- gr