GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν ηρεμεί με τίποτα ο Μπερλουσκόνι - Νέες δικαστικές περιπέτειες για τον "Καβαλιέρε"

Για χρηματισμό μάρτυρα πρόκειται να δικαστεί στην Σιένα της κεντρικής Ιταλίας ο πρώην πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Σύμφωνα με ρ...


Για χρηματισμό μάρτυρα πρόκειται να δικαστεί στην Σιένα της κεντρικής Ιταλίας ο πρώην πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου, η δίκη θα διεξαχθεί στην Σιένα, διότι στην πόλη αυτή ο πρώην Καβαλιέρε φέρεται να χρημάτισε τον Ντανίλο Μαριάνι, πιανίστα των «γιορτών» της βίλας του Άρκορε, για να τον ωθήσει να ψευδομαρτυρήσει σε ό,τι αφορά τα πάρτι «Μπούγκα -μπούγκα».
Παράλληλα, στα τέλη Ιανουαρίου του 2018 αναμένεται να ξεκινήσει και νέα δίκη στο Μιλάνο, στην οποία ο Μπερλουσκόνι θα κατηγορηθεί για χρηματισμό μέρους των νεαρών γυναικών που συμμετείχαν στα πάρτι του 'Αρκορε. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να κατέβαλε, συνολικά, δέκα εκατομμύρια ευρώ στις κοπέλες αυτές, ζητώντας τους, πάντα, να ψευδομαρτυρήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση