GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαίνεται η κόντρα για τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία

...

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση αναφορικά με τη συμφωνία πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

"Εδώ και 5 μέρες, ο κ. Τσίπρας παραμένει σιωπηλός μπροστά στις αποκαλύψεις ότι ο κ. Καμμένος κατέθεσε στη Βουλή μη γνήσια έγγραφα για το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται" δήλωσε η Μαρία Σπυράκη.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ τόνισε, ότι από χθες προκύπτει ως ενδεχόμενο, πολεμικό υλικό της Ελλάδος να έχει φτάσει παρανόμως στη Συρία και ίσως στα χέρια τρομοκρατών. "Ο κ. Τσίπρας έχει υποχρέωση να δώσει, σήμερα κιόλας, εξηγήσεις" πρόσθεσε η κ. Σπυράκη.

"Επαναλαμβάνουμε για τελευταία φορά. Πρόκειται για διακρατική συμφωνία που αφορά 300.000 βλήματα. Από εκεί και πέρα, όλοι αυτοί οι αναπόδεικτοι, ανεύθυνοι, παραληρηματικοί ισχυρισμοί της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, καθ’ υπόδειξη συγκεκριμένων εκδοτικών συμφερόντων, με αναφορές ακόμη και στον ISIS, θέτουν σε κίνδυνο την ίδια τη χώρα" απάντησε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Η δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρίας Σπυράκη προκάλεσε και την αντίδραση του Πάνου Καμμένου

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέβασε στο Twitter μια παλιά φωτογραφία της κ. Σπυράκη, στην οποία είναι μαζί με τον Άκη Τσοχατζόπουλο με το ακόλουθο σχόλιο: "Τα χρόνια που έχω την πολιτική ευθύνη του ΥΕΘΑ δεν έχει πουληθεί ούτε σφαίρα πουθενά όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ αν η συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου-Κούλη ψάχνει όπλα στη Συρία να ρωτήσει τα αφεντικά που την πληρώνουν από τα μαύρα και τα αρπάζουν διαχρονικά από τον Ελληνικό Λαό".

"Από διερεύνηση που έγινε στη συνέχεια σχετικών δημοσιευμάτων, γνωρίζεται ότι από το 2015 μέχρι σήμερα το μόνο στρατιωτικό υλικό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που έχει πουληθεί είναι βόμβες ΜΚ 82 της Πολεμικής Αεροπορίας, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα" αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση