GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ δίχως τέλος - Διατάχθηκε τελικά και δεύτερη νεκροψία για τον φοιτητή από την Κάλυμνο

...

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου του νεαρού φοιτητή από την Κάλυμνο. Τελικά η οικογένεια του κατάφερε να πείσει τις δικαστικές αρχές προκειμένου να διενεργηθεί και δεύτερη νεκροτομή στη σορό του καθώς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας.

Από την πρώτη στιγμή άλλωστε που ο ιατροδικαστής Πάνος Κοτρέτσος απεφάνθη ότι ο 21χρονος "έσβησε" από τα χτυπήματα που προκλήθηκαν από την πτώση του και από το σοκ, η οικογένεια του θανόντος δίνει μάχη για να μη μπει η υπόθεση στο αρχείο, γι΄αυτό ζητούσε νέα νεκροψία.

Τη διενέργεια της δεύτερης ιατροδικαστικής έκθεσης νεκροψίας-νεκροτομής του θανόντος Νικολάου Χατζηπαύλου του Παρασκευά, κατά την οποία να παρίσταται και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογενείας, προς πληρέστερη εξακρίβωση των αιτιών θανάτου του ανωτέρω θανόντος και προς διαπίστωση τυχόν νέων στοιχείων που δεν προέκυψαν από την πρώτη νεκροψία-νεκροτομή, παρήγγειλε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Κω ο Αντεισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Σφέτκος.

Η παραγγελία δόθηκε κατόπιν του από 8-12-2017 αιτήματος του πατέρα του αδικοχαμένου νέου, κ. Παρασκευά Χατζηπαύλου, κατοίκου Πειραιά, που εκπροσωπείται από τους δικηγόρους κ.κ. Γ. Γλύκα και Αικατερίνη Βολονάκη.

Θυμίζουμε ότι ο 21χρονος είχε πάει στο νησί για να επισκεφθεί την μητέρα του η οποία είναι εκπαιδευτικός, για το Σαββατοκύριακο.Το πρωί της Κυριακής, 19 Νοεμβρίου, ξεκίνησε να πάει βόλτα με το ποδήλατό του, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ και τελικά η σορό του εντοπίστηκε 6 μέρες μετά.

Πηγή πληροφοριών: dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση