GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ(;)! Έρευνα για σχέσεις του Ντράγκι με μυστικές οργανώσεις!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας " Μαλώνουν τα βουβάλια "... μου επισήμανε η...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

"Μαλώνουν τα βουβάλια"... μου επισήμανε η...
φίλη Γεωργία Γκαρδαλινού και είναι πετυχημένη κι έξοχη παρατήρηση.
Ο Μάριο Ντράγκι, ο υπάλληλος που έχει επιλέξει το υπερεθνικό κεφάλαιο για τη θέση του προέδρου της ιδιωτικής εταιρίας που προμηθεύει με τυπωμένα χαρτιά τις τράπεζες και πληρώνεται με 2,5% προμήθεια τόκους (ναι... η επονομαζόμενη Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είναι ιδιωτικός φορέας, μια κερδοφόρα και κερδοσκοπική επιχείρηση που τυπώνει χαρτί -το ευρώ- και το πουλάει ακριβά), βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Καμιά φορά συγκρούονται και τα βουβάλια...
Ο Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής άνοιξε το φάκελο μιας Έρευνας για τις σχέσεις, συναντήσεις και επαφές του Ντράγκι και συμβούλων του  με μυστικές κι απόκρυφες οργανώσεις, όπως η "Group of Thirty", γνωστή κι ως G30, γνωστό χρηματοπιστωτικό οργανισμό που λειτουργεί με πλήρη μυστικότητα και συμμετέχουν πανεπιστημιακοί και τραπεζίτες. Πρόκειται για ίδρυμα του Ροκφέλερ κι επισήμως "ασχολείται με ανάλυση κι εκβάνθυση οικονομικών, χρηματοπιστωτικών ζητημάτων και τις επιπτώσεις των αποφάσεων σε δημόσιους κι ιδιωτικούς τομείς".
Σ' αυτή την απόκρυφη εταιρία -σωστότερα στοά- μεταξύ άλλων συμμετέχουν οι γνωστοί χρηματοπιστωτικοί κολοσσοί που αποφασίζουν για τη ζωή και την τύχη εκατομμυρίων ανθρώπων στη γη, όπως: JP Morgan, Goldman Sachs, Credit Suisse, Morgan Stanley, Deutsche Bank, Santander, UBS και η γνωστή για τις επιχειρήσεις αποσταθεροποίησης οικονομιών ολόκληρων χωρών και χρηματοπιστωτικές απάτες, η "Blackrock" (ενδιαφέρον θα είχε να δώσει περισσότερα στοιχεία ο κύριος Τσακαλώτος, που παρότι είναι υπουργός κυβέρνησης, έχει επενδύσει μέρος των αποταμιεύσεων του από την εργασία του σ' αυτή την γνωστή εταιρία... σύμφωνα με τις δηλώσεις του πόθεν έσχες στη βουλή κι αποτελεί σαφέστατα ζήτημα σύγκρουσης συμφερόντων) [Εδώ η λίστα των μελών].
Ειδικότερα, αυτή η μυστική οργάνωση εντοπίζει "αναγκαίες μεταρρυθμίσεις" που επιβάλλονται σε κυβερνήσεις χωρών, ώστε να εξυπηρετούνται τραπεζικά και χρηματοπιστωτικά συμφέροντα, πάντα σύμφωνα με επίσημα και δεδομένα στοιχεία για τον ρόλο της "Ομάδας των 30" ("Group of Thirty").
Η ιδιωτική επιχείρηση Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα υποβαθμίζει τις συνέπειες της έρευνας και το ζήτημα της "σύγκρουσης συμφερόντων" και με μια δήλωση υπερασπίζεται τον Ντράγκι, σημειώνοντας πως συμμετείχε ο ίδιος κι επιτελείς του [σε συνεργασίες με μυστική εταιρία και σε πλήρη σύγκρουση με τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες του... παρακαλώ!], για να:  "εμβαθύνει τις γνώσεις των οικονομικών και χρηματοπιστωτικών διεθνών υποθέσεων" κι όχι για να "επηρεάσει διαδικασίες αποφάσεων" [δηλαδή, πως δεν θα του επέβαλλαν πολιτικές, λες και ζούμε σε κόσμο αγγέλων;].
Βρισκόμαστε μπροστά σε μια τεράστια σύγκρουση συμφερόντων, "συγκρούονται βουβάλια" με θύματα λαούς.
Δεν υπάρχει ελπίδα από την "έρευνα" να αναδυθεί η βρώμα του υπερεθνικού κεφαλαίου και φυσικά βρισκόμαστε σε μια ιστορία μαφιόζικων απειλών, εκβιασμών και εσωτερικών καπιταλιστικών συγκρούσεων.
Όμως, μας βοηθάει το ζήτημα παραπομπής του Ντράγκι ώστε να κατανοήσουμε ποιοι μας κυβερνούν, ποιοι αποφασίζουν για τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας. Ούτε καν αυτοί τους οποίους ψηφίζουμε κι εκλέγουμε, δεν κυβερνούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση