GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιώργο, Θεοχαρόπουλο και πιθανόν Καμίνη συναντά σήμερα η Φώφη

...


Του Βασίλη Σκουρή

Κρίσιμες συναντήσεις με τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Θανάση Θεοχαρόπουλο και πιθανόν τον Γιώργο Καμίνη θα έχει σήμερα η Φώφη Γεννηματά ενόψει της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου την ερχόμενη Πέμπτη, όπου θα συζητηθούν οι όροι διεξαγωγής του ιδρυτικού Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής.

Η Πρόεδρος του κόμματος θα συναντηθεί με τον πρώην πρωθυπουργό και επικεφαλής του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργο Παπανδρέου, με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο και πιθανόν με τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη (διαφορετικά θα τον δει αύριο), ενώ για την Πέμπτη προγραμματίζεται και η συνάντηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη, καθώς ο νεαρός ευρωβουλευτής βρίσκεται στις Βρυξέλλες.

Την Παρασκευή η Φώφη Γεννηματά είχε τετ α τετ με τον Σταύρο Θεοδωράκη, με το "φλερτ" που δείχνει να υπάρχει μεταξύ τους να αρχίζει να ενοχλεί πολλά άλλα κορυφαία στελέχη.

50%- 50% η εκπροσώπηση;

Η Φώφη Γεννηματά, πάντως, εμφανίζεται αποφασισμένη να υπάρξει σημαντική εκπροσώπηση στο Συνέδριο του Μαΐου από τα μέλη του κόμματος που δεν ανήκουν σε κάποια από τα κόμματα-συνιστώσες που αποτελούν το Κίνημα Αλλαγής.

Παρά τις αντιδράσεις των κομμάτων και κινήσεων που συμμετέχουν στο Κίνημα Αλλαγής (ο Σταύρος Θεοδωράκης, για παράδειγμα, φέρεται να θέλει το 70% των συνέδρων να προέρχονται από τα κόμματα και το 30% από μέλη που ανήκουν σε κανένα από τα κόμματα-συνιστώσες) η Φώφη Γεννηματά επιμένει το ποσοστό αυτό να είναι 50-50.

Διαφορετικό μήκος κύματος

Φώφη Γεννηματά και Σταύρος Θεοδωράκης, πάντως, εμφανίστηκαν σε διαφορετικό μήκος κύματος στο Συνέδριο της ΝΔ, καθώς ο επικεφαλής του Ποταμιού "φλέρταρε" με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Κινήματος Αλλαγής κράτησε σχετικά ίσες αποστάσεις.

Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση