GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν φαντάζεστε πόσο ζυγίζει αυτό το μπέργκερ! –ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

...


Ένα πολύ χορταστικό πιάτο σερβίρει εδώ και λίγο καιρό το εστιατόριο «Lambeth Florentine», στο Λονδίνο. Πρόκειται για ένα μπέργκερ βάρους δύο κιλών (!) το οποίο είναι αρκετό για να χορτάσουν τέσσερα έως και έξι άτομα!

Είναι ένα από τα δημοφιλέστερα πιάτα του εστιατορίου, καθώς ικανοποιεί του πελάτες τόσο λόγω του μεγέθους του, όσο και λόγω της υπέροχης γεύσης του. Το «Herculean Truffle Burger», όπως ονομάζεται, είναι μία δημιουργία του σεφ Ryan Matheson και το μπιφτέκι είναι φτιαγμένο από 100% βόειο βρετανικό κρέας (από το Ντέρμπι), κλεισμένο μέσα σε χειροποίητο ψωμί 600 γραμμαρίων.

Το πιάτο περιλαμβάνει, επίσης, τραγανές φέτες μπέικον, μανιτάρια Portobello, ντομάτα, τυρί Montgomery, σπιτική μαγιονέζα με λάδι τρούφας, φρεσκοτριμμένη τρούφα, σπιτικές τηγανητές πατάτες, νόστιμα ντιπ πολλών διαφορετικών γεύσεων, καθώς επίσης και τσιπς γλυκοπατάτας.

Το κόστος γι αυτό το γιγαντιαίο μπέργκερ είναι 55 λίρες και τα υλικά που περιλαμβάνει αντιστοιχούν σε 12 μπέργκερ … κανονικής μερίδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση