GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός πρωτοκόλλου συνέχισαν τη συζήτηση για τη Συνθήκη της Λωζάννης Παυλόπουλος - Ερντογάν

...

«Διατυπώσατε κάποιες πραγματικότητες και αλήθειες ξεκάθαρα. Θα κάνω το ίδιο και εγώ. Υπάρχουν εκκρεμότητες στο θέμα της Συνθήκης της Λωζάνης. Θέματα δεν κατανοούνται σωστά» τόνισε ο Τούρκος Πρόεδρος απαντώντας στον Προκόπη Παυλόπουλο μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο αμέσως μετά τα όσα είπε ο Έλληνας Πρόεδρος ότι η χώρα δεν συζητάει τη συνθήκη της Λωζάνης, για να ακολουθήσει, ανταπάντηση του Έλληνα Προέδρου: 

"Σας θυμίζω ότι δεν είμαι εκτελεστικός Πρόεδρος όπως εσείς και τα ζητήματα όλα αυτά θα τα συζητήσετε με την κυβέρνηση. Μία μόνο παρατήρηση γιατί θέλω να είναι ανοιχτός και ειλικρινής μαζί σας, χρησιμοποιώντας την παλιότερη ιδιότητα μου... Ήθελα να σας πω, επειδή μιλάτε για επικαιροποίηση της Συνθήκης της Λωζάννης... Οι Συνθήκες, δε χρειάζονται αναθεώρηση, ούτε επικαιροποίηση. Η ερμηνεία του Δικαίου είναι αυτή που επιτρέπει την προσαρμογή στα σύγχρονα δεδομένα. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγονται και όροι που οδηγούν σε παρεξηγήσεις", ανέφερε ο Προκόπης Παυλόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση