GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το πιο βρώμικο αντικείμενο που έχουμε όλοι στο σπίτι μας!

Μη βάλετε στοίχημα ότι έχετε μαντέψει σωστά, πιθανότατα θα το...χάσετε! Δεν είναι ούτε το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας (αν και εκεί...


Μη βάλετε στοίχημα ότι έχετε μαντέψει σωστά, πιθανότατα θα το...χάσετε!
Δεν είναι ούτε το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας (αν και εκεί κρύβεται όντως μια μικρή χωματερή), δεν είναι ούτε το τηλεκοντρόλ (ναι, αυτό που πιάνετε δίχως να έχετε σκουπίσει τα χέρια σας), δεν είναι ούτε η τηλεφωνική σας συσκευή, δεν είναι ούτε οι κάλτσες του γιου σας που μόλις γύρισε από το ποδόσφαιρο.
Ο νικητής του πιο βρώμικου αντικειμένου μέσα στο σπίτι όλων μας, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει το επιστημονικό περιοδικό Scientific Reports, είναι το σφουγγαράκι της κουζίνας.
Σας το είπαμε, θα το χάσετε το στοίχημα. Το αντικείμενο λοιπόν με το οποίο όλοι καθαρίζουμε τα ωραία μας πιάτα, δύναται να μεταφέρει 54 δισεκατομμύρια βακτήρια σε μια επιφάνεια που είναι μόλις λίγα κυβικά εκατοστά. Το εντυπωσιακό δε σύμφωνα με το IFL Science, είναι ότι αυτή η πυκνότητα συγκρίνεται με αυτή που υπάρχει στα ανθρώπινα περιττώματα.
Ψυχραιμία, μη τρέξετε στην κουζίνα σας και αρχίσετε να πετάτε τα σφουγγάρια σας στα σκουπίδια καθώς το 36% των βακτηρίων αποτελείται από κοινά βακτήρια που βρίσκονται στο ανθρώπινο δέρμα.
Αυτό που σίγουρα μπορούμε να κάνουμε όλοι μας, είναι να πλένουμε καλά τα σφουγγάρια μας και να σιγουρευόμαστε ότι δεν έχουν μείνει στην επιφάνεια τους ίχνη από τρόφιμα. Τέλος καλό είναι να τα αφήνουμε να στεγνώνουν (τουλάχιστον κατά τη διάρκεια της νύχτας) για να αναπνέουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση