GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελληνίδα μάνα τη χάσαμε την ιδέα από την Τουρκία - Διαβάστε τι κάνουν οι μαμάδες στη γείτονα

...


Μία ιδέα που κάλλιστα θα μπορούσε να υλοποιηθεί και από την Ελληνίδα μάνα, βρίσκει εφαρμογή στην Κωνσταντινούπολη.

Συγκεκριμένα, στην Κωνσταντινούπολη δημιούργησαν μία πρωτότυπη υπηρεσία διανομής φαγητού, όπου μαμάδες φτιάχνουν επιπλέον μερίδες φαγητού που στη συνέχεια πωλούν σε εργαζόμενους που δεν έχουν χρόνο για μαγείρεμα.

«Αν σου λείπει το φαγητό της μαμάς σου, τότε είσαι στο σωστό μέρος», αναφέρει η υπηρεσία «Μανάμε». Η διαδικτυακή εταιρεία έχει ως στόχο πάνω από 4 εκατομμύρια εργαζόμενους στους οποίους λείπει το φαγητό της μαμάς τους και επιπλέον δεν έχουν χρόνο να μαγειρέψουν.

Την υπηρεσία απαρτίζουν 75 μαμάδες, οι οποίες μαγειρεύουν από δύο μέχρι τέσσερις μέρες της εβδομάδας, δεν εργάζονται και η ενασχόληση αυτή, χωρίς να τις κουράζει ιδιαιτέρως, τους προσφέρει ένα έξτρα εισόδημα.

Οι πελάτες τους, από την άλλη, λένε ότι τις περισσότερες φορές βρίσκουν μικρά κεράσματα ή και σημειώματα από τις μαμάδες, μέσω των οποίων τους ευχαριστούν για την προτίμησή τους στο φαγητό τους.

«Τρώμε στην πραγματικότητα μαμαδίστικο φαγητό», δήλωσε στο Reuters μία 43χρονη πελάτης τους, η οποία αναγνωρίζει την προσφορά αυτών των γυναικών και προς τις εργαζόμενες γυναίκες.

Οι ιδρυτές της επιχείρησης διανομής φαγητού σκέφτονται να την επεκτείνουν και σε ευρωπαϊκές χώρες, ξεκινώντας από το Βερολίνο και το Λονδίνο, όπου υπάρχουν μεγάλες πληθυσμιακές ομάδες Τούρκων, με σκοπό να τους φέρουν κοντά, θυμίζοντάς τους λίγο από την…μαμά πατρίδα τους.

Πηγή ρεπορτάζ: ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση