GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΙΕΖΕΙ ο Σαββίδης! Προετοιμασία για αναγκαστική πτώχευση από την ΣΕΚΑΠ...

Βασιλης Πολυχρονης   Η ΣΕΚΑΠ, λέει το ρεπορτάζ, συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της (δηλαδή...του Ιβάν) όπου θα εξετάσει α...

Βασιλης Πολυχρονης 
Η ΣΕΚΑΠ, λέει το ρεπορτάζ, συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της (δηλαδή...του Ιβάν) όπου θα εξετάσει ακόμα και το ενδεχόμενο αναγκαστικής πτώχευσης επειδή δεν κατέπεσε το πρόστιμο των 38 εκ.ευρώ που είχε επιβληθεί στην επιχείρηση το 2009 για λαθρεμπόριο τσιγάρων.
Μάλιστα.Το γνωστό παιχνιδάκι του κάθε "επενδυτή",ο οποίος για να γλυτώσει πρόστιμα και έξοδα που είχε λάβει γνώση για την ύπαρξη τους όταν αγόραζε την εταιρεία βάζει μπροστά την επιβίωση της, άρα και τις τύχες των οικογενειών των εργαζομένων της επιχείρησης που αν κλείσει θα μείνουν άνεργοι!Φυσικά,επειδή οι κυβερνήσεις που έχουν υπάρξει στη χώρα είναι εθελόδουλες,η εταιρεία του Ιβάν δεν θα χρειαστεί να χρεοκοπήσει γιατί...όλο και κάποιος Δημητριάδης θα βρεθεί και θα καταθέσει τροπολογία που θα χαρίζει το πρόστιμο στον "επενδυτή" και η κυβέρνηση (της..."αριστεράς" ντε) θα την κάνει δεκτή! Έτσι και ο Ιβάν θα συνεχίζει να "επενδύει" με τα χαρισμένα πρόστιμα (όχι στη ΣΕΚΑΠ,στα...ΜΜΕ) και η κυβέρνηση θα διατείνεται πως έσωσε τους εργαζόμενους από την ανεργία,ενώ...όλοι μαζί εμείς θα πληρώσουμε τα σπασμένα των λαθρεμπόρων!
Υ.Γ. Αλήθεια,με εκείνα τα δυο καράβια με τα λαθραία τσιγάρα της ΣΕΚΑΠ,τι έγινε?Τι...ψάχνω τώρα, έτσι?
----------------------------------
Το Διοικητικό Συμβούλιο της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ θα συνεδριάσει εκτάκτως μεθαύριο (Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου) για να ξεκινήσει την προετοιμασία της διαδικασίας αναγκαστικής πτώχευσης της επιχείρησης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της.
Η ανακοίνωση της ΣΕΚΑΠ
«Στο πλαίσιο της ουσιαστικής παρεμπόδισης της λειτουργίας της εταιρείας, λόγω της έκδοσης απορριπτικής απόφασης από το Εφετείο Κομοτηνής για το πρόστιμο ύψους 38 εκατ. ευρώ για παραβάσεις, οι οποίες έλαβαν χώρα το 2009, καθώς και της πρόσφατης απόφασης των τελωνειακών Αρχών της Ξάνθης, η οποία κατέστησε ανέφικτη την πώληση προϊόντων στην εσωτερική αγορά, η ΣΕΚΑΠ ανακοινώνει τη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, με την συμμετοχή ειδικών από κορυφαίες ελληνικές εταιρείες, που εξειδικεύονται σε θέματα πτωχεύσεων.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΕΚΑΠ θα συζητήσουν τη διαμορφωθείσα κατάσταση και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για τη διαδικασία αναγκαστικής πτώχευσης της επιχείρησης».
Πηγή: enikonomia.gr

2 σχόλια

  1. Tι γίνεται με τους ποδοσφαιριστές ΡΕα δήλωση του αρχηγού του ΟΦΗ..Κεραυνοί Νάστου για την κατάσταση στον ΟΦΗ
    Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

    Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανέστη Νάστου:
    Για την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ:

    «Η ανακοίνωση βγήκε για τις υποσχέσεις που υπήρχαν από τον πρόεδρο. Έπρεπε να ξέρει ο κόσμος. Δεν γινόταν αλλιώς. Περνάμε δύσκολες στιγμές. Υπάρχουν οφειλές που φτάνουν τους 2-3 μήνες. Όχι μόνο προς το δικό μου πρόσωπο, αλλά σε όλα τα παιδιά. Μάλιστα, σε μερικούς η ομάδα χρωστάει από το περασμένο καλοκαίρι. Αλλά δεν είναι μόνο οι παίκτες του ΟΦΗ. Είναι και οι απλοί υπάλληλοι της ομάδας που έχουν να πληρωθούν το ίδιο χρονικό διάστημα μ΄εμάς».

    Για την κακή οικονομική κατάσταση που επικρατεί τόσο στον ΟΦΗ, αλλά και σε άλλες ομάδες:

    «Αυτή η καραμέλα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν στις άλλες ομάδες. Δεν μας νοιάζει αν είναι το ίδιο ή και μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απλήρωτοι. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς. Πρέπει να σταματήσει το σκεπτικό “αφού είστε απλήρωτοι 2-3 μήνες και πάλι καλά να λέτε” που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

    Ωστόσο, δεν είναι αυτό το μοναδικό πρόβλημα που έχουμε. Οι άνθρωποι της ομάδας μας έχουν πει πολλές φορές ότι θα πληρωθούμε. Δεν έχει γίνει αυτό. Μας έλεγαν ότι θα πάρουμε κάποια χρήματα πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων. Ούτε αυτό έγινε. Δεν υπάρχει κάποιος που να μπορούμε να εμπιστευτούμε. Δεν υπάρχει κάποιος που να μας πει κάτι και να γίνει πραγματικότητα. Έχει χαθεί η εμπιστοσύνη αυτή τη στιγμή. Είναι σα να μας κοροϊδεύουν. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν παιδιά που θα κάνουν Χριστούγεννα χωρίς χρήματα. Το ξέρετε αυτό; Το καλοκαίρι τα πράγματα ήταν καλά. Ο Τσάλος όταν μπήκε στην ομάδα μας έδωσε χρήματα για να βγάλουμε τις υποχρεώσεις μας. Ωστόσο, από εκεί και πέρα οι υποσχέσεις δεν έχουν υλοποιηθεί.

    Πριν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο ήρθαν και μας έταξαν ότι θα πληρωθούμε. Μπορεί να υπάρχουν διοικητικά προβλήματα ή εντάσεις στο Δ.Σ, αλλά, είναι κάτι που δεν μας ενδιαφέρει εμάς ως ποδοσφαιριστές. Εμείς κοιτάμε τι θα κάνουμε μέσα στο γήπεδο».

    Για το αν τα οικονομικά προβλήματα έχουν επηρεάσει την ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο:

    «Εν μέρει ίσως να έχουμε επηρεαστεί λίγο. Ωστόσο, όταν ξεκινάει ένα ματς δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο. Όσο είσαι στο γήπεδο από το μυαλό σου φεύγουν όλα τα προβλήματα. Όποια και αν είναι αυτά. Όμως, όταν τελειώνει το παιχνίδι αυτά επιστρέφουν στο μυαλό σου. Είμαστε άνθρωποι. Δεν είμαστε ρομπότ».

    Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 27 Δεκ 2017, 2:56:00 π.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Για το κλίμα στ’ αποδυτήρια:

    «Το μόνο θετικό σε όλη αυτή την ιστορία είναι στ’ αποδυτήρια. Είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε γίνει, πραγματικά, μία οικογένεια. Το δείχνουμε στο γήπεδο ότι τα δίνουμε όλα. Δεν παίζουμε για τους εαυτούς μας, αλλά για τον ΟΦΗ. Είχαμε πει μεταξύ μας πως η ομάδα έπρεπε ν’ αντέξει μέχρι τα Χριστούγεννα. Μπορεί να είχαμε μερικά ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά, για τον ΟΦΗ τα δώσαμε όλα. Υπάρχουν πολλά προβλήματα που μας ένωσαν. Δεν θα διαλύσουμε εμείς τον ΟΦΗ. Οι ποδοσφαιριστές είναι οι μοναδικοί που δεν φταίνε σε όλη αυτή την κατάσταση. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που έχουν φύγει για διακοπές με τις οικογένειές τους, χωρίς να έχουν πάρει λεφτά. Δεν ξέρω αν και πότε θα γυρίσουν όλοι».

    Για την ανακοίνωση του Νίκου Παπαδόπουλου:

    «Δεν θέλω να σχολιάσω την ανακοίνωση του προπονητή μας. Σε αυτή την κατάσταση όλοι έχουμε πρόβλημα. Το ίδιο πρόβλημα. Δεν έχει να κάνει με το αν είναι κάποιος καιρό στην ομάδα ή όχι. Δεν έχει να κάνει με παίκτες ή προπονητή ή το επιτελείο του. Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και ότι δεν γίνονται πραγματικότητα όλα όσα μας λένε».

    Για το αν όλα αυτά τα προβλήματα θα εμποδίσουν και φέτος τον ΟΦΗ στην προσπάθεια που κάνει να προβιβαστεί στη Super League:

    «Έγινε μία μεγάλη προσπάθεια το καλοκαίρι από τους ανθρώπους της ομάδας. Δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμη. Μπορεί να είμαστε λίγο πίσω, όμως, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και να δώσουμε χαρά στον κόσμο του ΟΦΗ».

    Για το μέλλον του:

    «Πρώτος μου στόχος είναι να παραμείνω στον ΟΦΗ και να πανηγυρίσω μαζί του την άνοδο. Άλλωστε είμαι ένας από τους παίκτες που είχε κάνει κάτι ανάλογο από την εποχή που η ομάδα ήταν στην Football League 2. Ωστόσο, για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει οι άνθρωποι της ομάδας να λύσουν τα όποια προβλήματα υπάρχουν στο οικονομικό κομμάτι. Δεν ζητάμε κάτι τρελό. Μιλάμε για θέμα ΕΠΙΒΙΩΣΗΣε πλέον. Θέλω να συνεχίσω στον ΟΦΗ, αλλά, ο μάνατζέρ μου διαχειρίζεται όλα τα υπόλοιπα θέματα».

    Για το 2018:

    «Εύχομαι το 2018 να μας φέρει υγεία και επιτυχίες. Εύχομαι και ελπίζω να βρεθεί μία λύση. Μιλάμε για μία μεγάλη ομάδα σαν τον ΟΦΗ. Είναι κρίμα να μην υπάρχει ένα οικονομικό πλάνο»

    και θέλουν και ανωδο ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ Της ιστορικής ομάδας...ΡΊΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ Δ ΤΟΠΙΚΌ..Τρις φορές το δημόσιο χρεώθηκε τα χρέη τους..θέλουν και άλλη φορά;;Ας ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΟΤΣ.. δείτε Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής http://www.gentikoule.gr/podosfairo/135998-keraunoi-nastou-gia-tin-katastasi-ston-ofh

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση