GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! Τα παιχνιδάκια του Νίκου Χατζηνικολάου...

Harris Kodopoulos    Εχει φάει τα λυσσακά του ο Χατζηνικολάκης να στηρίζει τον Τσίπρα και τον Σύριζα. Εκτός του ότι έχει μετατρέψει τα ...

Harris Kodopoulos  
Εχει φάει τα λυσσακά του ο Χατζηνικολάκης να στηρίζει τον Τσίπρα και τον Σύριζα.
Εκτός του ότι έχει μετατρέψει τα ΜΜΕ του σε βήμα προπαγάνδας των συριζαίων.
Εκτός του ότι χρωστάει εκατοντάδες εκατομμύρια στις τράπεζες και δεν τον ενοχλεί κανένας τραπεζίτης.
Εκτός του ότι χρωστάει 9.500.000 ευρώ στην εφορία μαζί με το συνεταιράκι του τον Κουρή και δεν τον αγγίζει κανένας πλειστηριασμός.
Εκτός του ότι πλησιάζει το τέλος της χρονιάς και φθάνει η ώρα...πληρωμής από τα μυστικά κονδύλια του Παππά.
Εκανε σήμερα τη μεγαλύτερη αθλιότητα στήριξης των Συριζανέλ.
Αλλωστε και ο ίδιος είναι συνυπεύθυνος για την καταστροφή της χώρας.
Θυμηθείτε την συμπαράταξη και στήριξη που παρείχε το 2010-11 στους μπαχαλάκηδες που σήμερα μας κυβερνάνε.
Το "ψυχοπαίδι" του Αβέρωφ.
Το παιδί με τον μπαμπά υπουργό που μπήκε ελέω Βαρδινογιάννη στα ΜΜΕ ως...αστέρας.
Κάλεσε στον σταθμό του τον γνωστό δημοσκόπο της ΕΡΤ και με αναγωγές και κοπτοραπτικές χειρίστης ποιότητας μόνο που δεν έβγαλε πρώτο κόμμα τον Σύριζα.
Ακούστε να φρίξετε:
-Κλείνει η ψαλίδα ΝΔ και Σύριζα από τις 12 στις 9 μονάδες. Η ΝΔ παίρνει 33%, ο Σύριζα 24% με ανοδική πορεία λόγω της αποσυσπείρωσης και το Κίνημα Αλλαγής με το ζόρι 12%.
-Δημοφιλέστερος αρχηγός είναι ο Κυριάκος και ακολουθεί ο Αλέξης με μικρή διαφορά και τρίτη η Φώφη. Οταν σε όλες τις δημοσκοπήσεις η Φώφη είναι η δημοφιλέστερη με προτελευταίο, πρν από τον Μιχαλολιάκο τον...Αλέξη.
-Το Κίνημα Αλλαγής τείνει να ξεφουσκώσει αφού δεν...επιστρέφουν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, αλλά "τσιμπάει" από εδώ και από εκεί και κυρίως από τη...ΝΔ.
Απίστευτες κατασκευασμένες αθλιότητες από τον θλιβερό και ξεπεσμένο άνορμαν της δημοσιογραφίας που έχει ξεπουλήσει τα πάντα στο βωμό της παραποίησης και της αρπαχτής.
Ας τα βλέπουν αυτά τα "καθαρά μυαλά" της ΝΔ από τις τάξεις της οποίας προέρχεται ως φοιτητής-ρέηντζερ μαζί με τον Μεϊμαράκη και τον Βουλγαράκη της εποχής Αβέρωφ (που ξυλοκοπούσαν στη Νομική κάθε αντίθετη φωνή).
ΥΓ: Βίλα Χατζηνικολάου 700 τετραγωνικών και τεσσάρων επιπέδων σε οικόπεδο ενός στρέμματος στην Πολιτεία, με φοβερή θέα, ασανσέρ για την Πόρσε, τελεφερίκ για τους καλεσμένους, δύο πισίνες, και τιμή κατασκευής 2,5 εκ. ευρώ.

6 σχόλια

  1. Εχω γράψει ΕΔΏ και έχω πει ΌΤΙ αυτό το πλεόνασμα θα είναι ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ Τσίπρα με αυτά που κάνει ...

    ΈΧΩ να πω και για την νέα δημοκρατία που κλαίει τάχα για το ΕΚΑΣ ότι στης εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 ψηφίσαν το τρίτο μνημόνιο 223 πολιτικοί από όλα σχεδόν τα κόμματα για να σώσουν την ΕΛΛΆΔΑ μαλακίες δηλαδη για να σώσουν τους τοκογλύφους τον off shore εταιριών....που διαλύουν χώρες οικονομίες ΤΑ ΠΆΝΤΑ... και κυνηγάμε εμείς από το 2009 με το σχέδιο\ πεπρωμένο\..

    Γιατί δεν έδωσαν μέρισμα έστω σε χαμηλοσυνταξιούχους ως δώρο τον Χριστουγέννων με δυο κλικ στην ΑΑΔΕ έβρισκαν πόσο που παίρνει ο παππούς; τι ακίνητα δηλώνει; και να τους δόση αυτό το αντίδερο ΩΜΟΣ το παίρνουν όλοι οι μετανάστες που έγιναν ΕΛΛΗΝΕΣ άλλα δεν είναι όλοι σαν τον Γιάννης Ούγκο Αντετοκούνμπο.. δεν είναι ρατσιστικό μια χαρά είναι το παιδί αλλα δεν αγαπήσαμε τον Αντετοκούνμπο ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΑΛΈΝΤΟ ΤΟΥ και βγαίνουν οι υποκριτές στα ΜΜΕ και του κάνουν τεμενάδες..

    Ίσως γίνουν τώρα που αλλάζουν τους αλγορίθμους του DNA ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΎΖΟΥΝ οι πολυτεκνικές οργανώσης ότι θα έχουμε δημογραφικό πρόβλημα ΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΈΤΟΙΜΟ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ οι ανθρωπιστές τους ψάχνουμε και είναι σχεδόν ΤΟ 75% όλοι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ έτσι ετοιμάζουν τους ΝΕΟΥΣ σκλάβους με {{ΑΝΘΡΩΠΙΆ}}ΤΡΕΛΑΊΝΟΜΕ ΌΤΑΝ ΑΚΟΎΩ ΓΙΑ Επένδυσης από μικρο μεσαίους τι θα κάνουν λοιπόν στου μικρομεσαίους;; που φωνάζει η ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ;;; Θα φτιάχνουν ελαστικά ;;η θα αντλούν υδρογονάνθρακες;;; τα μονοπώλια κυριαρχούν παντού από την κατασκευή μιας οδοντογλυφίδας μέχρι τον αέρα που αναπνέουμε...Οι κομουνιστές που ετοιμάζονται να εορτάσουν τα 100χρονια της οκτωβριανός επανάστασης καλύτερα αντί για εορτή να κάνουν μνημόσυνο Ούτε 100χρονια δεν άντεξε η ιδεολογία τους ακόμα και η οθωμανική αυτοκρατορία άντεξε 400 χρόνια σήμερα δεν είναι μόνο ηττημένοι αλλά και χωρίς πυξίδα χωρίς ένα παγκόσμιο ηγέτη που θα σήκωση το κεφάλι τον ΛΑΏΝ από την σκλαβιά τους....Όλοι προσκυνάνε το θηρίο του νέο φιλελευθερισμού....


    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς κατέχουμε της επιστήμες και την τεχνολογίας όμως την ξεπουλάμε η αντί να αντισταθούμε με αυτά που εμείς φτιάχνουμε κάθε ημέρα

    Το CS50x είναι ενα μάθημα της επιστήμης των υπολογιστών και η τέχνη του προγραμματισμού για μεγάλες και μη μεγάλες εταιρείες, με ή χωρίς προηγούμενη εμπειρία προγραμματισμού. Ένα βασικό μάθημα που διδάσκεται από τον David J. Malan,Τι θα μάθετε ;;Μια ευρεία και ισχυρή κατανόηση της πληροφορικής και του προγραμματισμού
    Πώς να σκέφτεστε αλγοριθμικά και να επιλύσετε αποτελεσματικά τα προβλήματα προγραμματισμού...Έννοιες όπως αφαίρεση, αλγόριθμοι, δομές δεδομένων, ενθυλάκωση, διαχείριση πόρων, ασφάλεια, μηχανική λογισμικού και ανάπτυξη ιστού
    Εξοικείωση σε πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των C, Python, SQL και JavaScript plus CSS και HTML

    Πώς να έρθετε σε επαφή με μια ζωντανή κοινότητα εκπαιδευόμενων με όμοια νοοτροπία από όλα τα επίπεδα εμπειρίας

    Πώς να αναπτύξετε και να παρουσιάσετε ένα τελικό πρόγραμμα προγραμματισμού στους συνομηλίκους σας το CS50x διδάσκει στους μαθητές πώς να σκέφτονται αλγοριθμικά και να επιλύουν αποτελεσματικά τα προβλήματα. ΤΑ ΘΈΜΑΤΑ περιλαμβάνουν την αφαίρεση, τους αλγορίθμους, τις δομές δεδομένων, τον εγκλωβισμό.. Η νέα ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ οι νέοι ΤΣΕ ΓΚΕΒΆΡΑ θα πεταχτούν μέσα από τους υπολογιστές τους ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΆΖΟΥΝ και θα καταδικάζουν τους ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ--ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ...

    παράδειγμα::.. Η C είναι πιθανώς η πιο πολυχρησιμοποιημένη γλώσσα προγραμματισμού στον κόσμο - και όχι άδικα. Ουσιαστικά, η C είναι για τον μαθητευόμενο προγραμματιστή ό,τι είναι η βασική ανατομία για τον φοιτητή ιατρικής: ένα απαραίτητο θεμέλιο, όποια εξειδίκευση κι αν ακολουθήσει στην πορεία.

    Η C είναι μια γλώσσα προγραμματισμού που επικοινωνεί με τον υπολογιστή σε επίπεδο "μηχανής" - για παράδειγμα μας επιτρέπει να διαχειριστούμε απευθείας ένα τομέα της μνήμης RAM.

    Μέσα από τη χρήση της κατανοούμε ακριβώς πως τα προγράμματα αλληλεπιδρούν με τις συσκευές του υπολογιστή, και να επέμβουμε σε αυτόν με ένα τρόπο που δεν μας επιτρέπουν οι υψηλότερου επιπέδου γλώσσες, όπως πχ η Java...Η C σε καμία περίπτωση και με κανένα τρόπο δεν είναι μια εύκολη γλώσσα προγραμματισμού. Είναι εξαιρετικά αυστηρή όσον αφορά τη δομή και τη σύνταξή της, και θα χρειαστεί αρκετό διάστημα μέχρι να προγραμματίσουμε κάτι που να έχει κάποια ορατή χρησιμότητα...ο επόμενο λογικό βήμα αφού μάθουμε C είναι να διδαχτούμε τη μετεξέλιξή της, την C++, η οποία είναι επίσης μια εξαιρετικά διαδεδομένη γλώσσα προγραμματισμού.

    Η Java είναι μια αρκετά δημοφιλής πρώτη γλώσσα προγραμματισμού... Σε αντίθεση με την C και τη C++, που συνδέονται σε μεγάλο βαθμό μεταξύ τους, η JavaScript δεν έχει σχεδόν καμία σχέση με τη Java...ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΔΏ ΠΌΛΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΊ στην γνώση κ.Τσίπραπου δεν έχεις ΚΑΝ γνώση να μοιράσεις δίκαια ένα αντίδωρο...ΚΑΤΑΛΛΗΛΌΤΕΡΟΣ πρωθυπουργός Ο ΚΑΝΕΝΑΣ με 42%και αυτό δεν αλλάζει για κανένα σας...

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλο "αντικειμενικό" βλαστάρι ο Χατζηνικολάου! Αλλά τί περιμένεις να δεις; Πες μου το φίλο σου (Κουρή) να σου πω ποιός είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο άθλιος συμπαραπλανητής του Ελληνικού λαού. Το μαγαζάκι του ναναι καλά.
    Πολλοί το κάνουν αλλά να μην περνάει για πνευματικός ηγέτης κι αυτός. Αι σιχτιρ πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βιοτεχνολογία και ψηφιοποίηση της ζωής.Για χρόνια υποστήριζα ότι η τεχνολογία δεν είναι ουδέτερη, ότι φέρει μέσα της την ιδεολογία των επικρατέστερων μορφών κυριαρχίας και εκμετάλλευσης για λογαριασμό των οποίων δημιουργείται.
    Αν κάτι τέτοιο δεν ήταν προφανές σε προηγούμενα τεχνολογικά επιτεύγματα, η ανάπτυξη της βιοτεχνολογίας το κάνει σαφές.

    υποτιθέμενη προσπάθεια να τα «κατανοήσει», η βιοτεχνολογία υποσκάπτει την ανεξαρτησία του ατόμου και την δυνατότητα ελεύθερης αλληλεπίδρασης, ενδυναμώνοντας παράλληλα μια μηχανική θέαση της ζωής και μια εξάρτηση στους «ειδικούς» προκειμένου να συντηρηθεί αυτός ο μηχανισμός...

    Από τις καταβολές της, η σύγχρονη επιστήμη είδε το σύμπαν σαν μια τεράστια μηχανή. Σε μια τέτοια μηχανιστική προοπτική, η μέθοδος για να κατανοήσεις σε έναν βαθμό τη λειτουργία των πραγμάτων είναι να τα σπάσεις σε μικρά κομματάκια και να τα μελετήσεις απομονωμένα. Έτσι, η επιστημονική μέθοδος δεν ήταν ποτέ απλώς μια εμπειρική μέθοδος-η μέθοδος της παρατήρησης. Η εμπειρική παρατήρηση έπρεπε να επιβεβαιωθεί στην απομόνωση του εργαστηρίου μέσα από ελεγχόμενους πειραματισμούς.

    Η μηχανιστική θέαση συναντά τις ανάγκες της καπιταλιστικής ανάπτυξης με μεγάλη επάρκεια... Καθώς προχωρά ο καπιταλισμός και μαζί του αναπτύσσονται τα τεχνολογικά μέσα με τα οποία ελέγχει τις εκμεταλλευόμενες τάξεις και τις πρώτες ύλες, η επιστημονική κατανόηση της συμπαντικής μηχανής μεταλλάσσεται επίσης, παρέχοντας μια ιδεολογική δικαίωση για τις αναπτυσσόμενες μεθόδους εκμετάλλευσης και κυριαρχίας.

    Ενώ κάποιοι προσπάθησαν να πλασάρουν τις, ηλικίας σχεδόν εκατό ετών πια, «νέες» επιστημονικές προοπτικές της σχετικότητας και της κβαντικής φυσικής ως ένα τέλος στις μηχανιστικές προοπτικές κι ένα πέρασμα στον «μυστικισμό» της επιστήμης, θα ήταν πιο ακριβές να λέγαμε ότι η νευτώνεια μηχανική άνοιξε το δρόμο για την κυβερνητική μηχανική (cybernetic mechanicism),Ακόμα και το σύμπαν μεταμορφώθηκε σε μια μαθηματική κατασκευή από bits πληροφοριών, από κβάντα...

    Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα περισσότερα, αν όχι όλα, τα υποατομικά σωματίδια είναι, στην πραγματικότητα, μόνο μαθηματικές εξισώσεις που φαίνεται να λύνουν ένα συγκεκριμένο πρόβλημα και να σημαίνουν ένα σημείο στην οθόνη μιας μηχανής που δεν εξυπηρετεί κανέναν άλλο σκοπό παρά την προβολή τέτοιων σημείων σε ένα γιγαντιαίο εργαστήριο... Εδώ η επιστήμη ολοκληρωτικά χάνει κάθε προσανατολισμό πάνω στην εξίσωση των υποτιθέμενων αποτελεσμάτων των «θεωρητικών πειραμάτων» (και πλέον αναπαραστάσεων σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές) με τα υλικά πειράματα. Ο συνεκτικός κόσμος του οποίου έχουμε την εμπειρία δεν είναι τίποτα. Ο κόσμος των δεδομένων (data), των bits πληροφοριών, είναι τα πάντα, είναι η πραγματικότητα...

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βιοτεχνολογία και ψηφιοποίηση της ζωής..

    Η βιοτεχνολογία ταιριάζει τέλεια σε μια τέτοια κυβερνητική θέαση πως του σύμπαντος. Η επιστήμη της γενετικής έχει κάνει με τη ζωή αυτό που η ατομική και υποατομική φυσική έκανε με το σύμπαν – την έσπασε σε μικρά κομματάκια, σε bits ανταλλασσομένων πληροφοριών. ..

    Και όπως ακριβώς στην «νέα» φυσική, το υλικό σύμπαν όπως το εκλαμβάνουμε παύει να έχει σημασία, εκτός ως ένα όχημα για την αλληλεπίδραση των κβάντα, έτσι και για την προοπτική των γενετιστών, η ατομική ύπαρξη, το ον και οι σχέσεις του με το περιβάλλον δεν έχουν καμία σημασία γι αυτούς... Το πολύ που του αναγνωρίζουν είναι ως όχημα της γενετικής πληροφορίας, η οποία θα πρέπει να ιδωθεί ως η ουσία της ζωής, υποσκάπτοντας κάθε έννοια ατομικότητας, ζωτικότητας, ελευθερίας των σχέσεων και ολιστικής συνοχής.

    Η ιδέα της βιοτεχνολογίας ως ένα μέσο για την καταπολέμηση της πείνας στον κόσμο έχει χάσει κάθε πειστικότητα μπροστά στους τρόμους της τεχνολογίας-εξολοθρευτή και του πατενταρισμένου γενετικού υλικού, στον τομέα της ιατρικής, η βιοτεχνολογία έχει κατορθώσει να παρουσιάσει ένα πολύ πιο ανθρώπινο πρόσωπο..

    Οι υποθετικές γενετικές καταβολές του καρκίνου, του αλκοολισμού, της σχιζοφρένειας, της εξάρτησης απ’ τα ναρκωτικά και ενός αύξοντος αριθμού άλλων ασθενειών, διαταραχών και συμπεριφορών είναι πλέον αποδεκτές ως κοινοτοπίες παρά τα γεγονός ότι δεν υπάρχουν χειροπιαστές αποδείξεις για κάτι τέτοιο, και βασίζεται κυρίως σε θεωρήματα. Ωστόσο η μιντιακή προπαγάνδα δουλεύει καλά, παράγοντας μια συγκατάβαση σε πολλούς να αποδεχτούν την «θετική» ιατρική χρήση της βιοτεχνολογίας, δηλαδή, τη συγκατάβασή τους να τους διαχειριστούν ως κυβερνητικές μηχανές που μπορούν να λειτουργήσουν πιο αποτελεσματικά μετά από μια εξωτερική χειραγώγηση κάποιων bits πληροφοριών.


    Αν πρέπει να διασώσουμε την αξιοπρέπεια του ατόμου, την ομορφιά της ζωής, το θαύμα του σύμπαντος, τότε πρέπει να δράσουμε για την καταστροφή της τεχνολογίας αυτής, και του κοινωνικού συστήματος που την παράγει.. Και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι η βιοτεχνολογία είναι απλώς η τελευταία, πιο εκλεπτυσμένη εκδοχή της ίδιας υποβαθμιστικής ιδεολογίας που είναι έμφυτη στο βιομηχανικό τεχνολογικό σύστημα – και στην εξημέρωση την ίδια – από την αρχή του.

    Για όσους από μας η ζωή δεν είναι απλώς επιβίωση, για όσους το θαύμα, η ομορφιά, το πάθος και η χαρά είναι η ουσία της ύπαρξης, για όσους η μοναδικότητα κάθε είδους είναι η βάση για έναν κόσμο ελευθερίας των σχέσεων, το καθήκον είναι τεράστιο: η καταστροφή της ψηφιοποιημένης ύπαρξης που μας έχει επιβληθεί και η δημιουργίας μιας νέας κάθε μέρα που περνά, ως μοναδικά και υπέροχα όντα σχετιζόμενα με όσους/ες και όσα αγαπάμε.

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση