Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κυκλοφόρησε το 2o φύλλο. Κάντε κλικ για να το δείτε...
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017

  ΒΙΝΤΕΟ! Παρά λίγο να πιαστούν στα χέρια Γεωργιάδης και Κωνσταντινέας.Τι έκανε ο Παπαδάκης...  Άναψαν "αίματα" το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, βγήκαν εκτός εαυτού, με τον δημοσιογράφο να παρεμβαίνει ώστε να κατευνάσει τα πνεύματα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 5 Δεκ 2017, 1:23:00 μ.μ.

  «Κυνηγός» επιδομάτων;;; Κουπόνια, επιδόματα, κοινωνικά μερίσματα, λαχνοί… Στην Ελλάδα της μνημονιακής φτώχειας, ανέχειας και ανεργίας, «ευδοκιμεί» ένα νέο είδος …κυνηγών! Άνθρωποι κάθε ηλικίας στήνουν «καρτέρια ελπίδας». Κάνουν αιτήσεις, στοιβάζονται σε ουρές, αναζητούν στο διαδίκτυο ένα επίδομα!

  Υποψήφιοι δικαιούχοι του «Κοινωνικού Μερίσματος», προστρέχουν σε ΚΕΠ, για να βρουν το δίκιο τους, αφού μια ηλεκτρονική εφαρμογή τους έκοψε τα λίγα ευρώ που πίστευαν ότι δικαιούνται. Κλάματα και παρακάλια, μπροστά σε υπάλληλους για να πάρουν τα 200,300 και 500 ευρώ ώστε να κάνουν Χριστούγεννα...ξευτηλες ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Γαμημένα παιδιά του συστήματος....Σχεδόν 4,5 εκατομμύρια άνθρωποι μπήκαν την Πέμπτη στο σύστημα, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, για να δουν αν συγκαταλέγονται στους 1.000 τυχερούς που θα κερδίσουν το «αστρονομικό» ποσό των 1.000 ευρώ, της φορολοταρίας! Πρόκειται για το νέο τζόκερ που θα στήνει κάθε μήνα η κυβέρνηση Τσίπρα, πουλώντας ελπίδα, που το 2015 έταζε ότι …έρχεται!

  Στην Ελλάδα του 2017 οι υποψήφιοι «επιδοματούχοι», έχουν γίνει στρατιές. Στη χώρα το 2016, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, βρίσκονταν αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της φτώχειας ή του κοινωνικού αποκλεισμού το 35,6% του πληθυσμού ή 3,8 εκατομμύρια άνθρωποι!

  Σύμφωνα με νέα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας, που δημοσιοποιήθηκαν πριν τέσσερις μέρες, υπό τον κίνδυνο φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού ζει το 37,5% των παιδιών στην Ελλάδα. Ποσοστό που είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη. Το 1/3 μιας ολόκληρης γενιάς «εκπαιδεύεται» να ζει στην ανέχεια. Με μειωμένες προσδοκίες και χωρίς όνειρα. Είναι η επόμενη «σειρά» των …«επιδοματούχων».

  Σύμφωνα με τη Eurostat, ένας άνθρωπος βρίσκεται σε κατάσταση φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού όταν αντιμετωπίζει μία ή περισσότερες από τις παρακάτω προβληματικές καταστάσεις: Είτε θεωρείται φτωχός (δηλαδή έχει εισοδήματα μικρότερα του 60% του μέσου εθνικού εισοδήματος), είτε ζει σε κατάσταση ένδειας (δηλαδή στερείται βασικά καταναλωτικά αγαθά, ή αδυνατεί να αντεπεξέλθει σε στοιχειώδεις οικονομικές υποχρεώσεις), είτε ζει σε οικογένεια αντιμέτωπη με τον κίνδυνο της ανεργίας (δηλαδή σε οικογένεια που κανένα μέλος της δεν έχει «κανονική δουλειά»).

  Δηλαδή, στον όρο ‘’σε κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικό αποκλεισμό’’, περιλαμβάνεται ο πληθυσμός που διαβιεί σε νοικοκυριά:

  Ακόμα και τα «ψίχουλα» των επιδομάτων, ενόψει της τρίτης αξιολόγησης, μπαίνουν στην Προκρούστεια Κλίνη. Οι δανειστές με τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης, ετοιμάζουν «ψαλίδι»....Ο ΠΡΩΤΟΣ που θα ρίξει Έναν πολιτικό μαλάκα ΝΕΚΡΌ ανεξαρτήτου κόμματος θα μείνει στην ΙΣΤΟΡΊΑ..μετά η δουλειά θα πάει αλυσίδα..μέχρι να τους αφανίσουμε..

  5 Δεκ 2017, 1:22:00 μ.μ.

  Item Reviewed: ΒΙΝΤΕΟ! Παρά λίγο να πιαστούν στα χέρια Γεωργιάδης και Κωνσταντινέας.Τι έκανε ο Παπαδάκης... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr