GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΕΞΑΛΛΟΙ οι μαθητές με τον Ψινάκη! Πέταξαν αυγά και ντομάτες στο Δημαρχείο...

Αψηφώντας το τσουχτερό κρύο και τη βροχή μαθητές του λυκείου και του γυμνασίου Μαραθώνα πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας κατά του ΧΥΤΑ...

Αψηφώντας το τσουχτερό κρύο και τη βροχή μαθητές του λυκείου και του γυμνασίου Μαραθώνα πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας κατά του ΧΥΤΑ Γραμματικού.
Η πορεία κατέληξε στο δημαρχείο της Νέας Μάκρης όπου περίμεναν τους μαθητές του Λυκείου της περιοχής. Οι μαθητές πέταξαν αυγά και ντομάτες στην πρόσοψη του δημαρχείου Μαραθώνα και ζήτησαν να συναντήσουν τον Ηλία Ψινάκη.
Ο Δήμαρχος Μαραθώνα δεν ήταν εκεί και τους έκλεισε ραντεβού για τις 3 το μεσημέρι. Όμως σύμφωνα με το marathonianea.gr, στις 3.30 ενημέρωσε πως είχε πολλή κίνηση στον δρόμο και δεν προλάβαινε να δώσει το παρών στην συνάντηση.



Πηγή :marathonianea.gr

1 σχόλιο

  1. Όταν διαλύεις οικογένειες λέγοντας ψέματα ψέματα και κόβεις το ΕΚΑΣ δεν θα περάσεις καλά κύριε βουλευτά ΑΠΟ σύνταξη 530 κόβεις τα 80 ευρώ και πας φτωχούς ανθρώπους στα 450 ευρώ οι άνθρωποι αυτοί θα γίνουν ΘΗΡΊΑ ΗΛΊΘΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΙ,θα γίνουν φανατικοί χρυσαυγείτες θα γαμήσουν την δημοκρατία σας θα κλέψουν θα σκοτώσουν θα φτύσουν, θα γκρεμίσουν, θα κατεδαφίσουν, οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΙ να ανησυχούν από εδώ και στο εξής,όπως και οι δημοσκόποι...διότι το αυγό του φιδιού το εδρεψε ο τσιπρας και οι βουλευτές του που έκαναν πειράματα στον ΛΑΟ τους ΜΕ ενα νομο και ένα άρθρο θα έκαναν της αγορές να χορεύουν πεντοζάλη ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΟΎΝ ΌΛΑ λαό και χώμα με τον μανδύα του αριστερού ΤΟ ΠΆΡΤΙ τους τελείωσε θέλετε σε 10 15 μήνες;; αλλά τελείωσε και δεν θα πάνε με τον ΚΟΥΛΙ τον τρελιάρη αλλά θα δουν άλλους συσχετισμούς ΜΕ ΟΡΓΉ ΚΑΙ ΞΎΛΟ..ΑΥΤΆ ΠΑΘΑΊΝΟΥΝ ΌΣΟΙ ΨΗΦΊΖΟΥΝ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ..ΣΚΑΣΜΟΣ ΛΟΙΠΏΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση